Norske venner samlet inn flere hundre tusen kroner for å sende dødstruede Olesya Odalaya fra Murmansk til et privat sykehus i Berlin. De fant ikke ut hva som var galt. Deretter reiste hun til et sykehus i Tel Aviv. De fant straks ut hva som feilte den syke russeren med de gode norske vennene. Olesya Odalaya er nå hjemme i Murmansk igjen etter å ha vært i Berlin og Tel Aviv for å få behandling for sin diagnose- subrakronial blødning. Men hun ble ikke operert slik hun egentlig skulle. Altakvinnen Milana Vie samlet inn over 330.000 kroner til sin dødssyke barndomsvenninne Olesya Odalaya (30) over 4 måneder i høst. Pengene skulle gå til livreddende operasjon ved Helios-klinikken i Berlin, Tyskland, skriver Finnmark Dagblad. Olesya kom til Berlin, men etter 5 dager med undersøkelser fikk hun den uventede beskjeden om at de ikke ville operere henne likevel. "Plutselig var det bråbrems og Olesya skulle skrives ut. Vi skjønte ingenting. De ville jo ha henne ned så fort som mulig fordi hun kunne dø når som helst. Vi følte oss skikkelig lurt. Olesya fikk med seg en resept på epilepsimedisiner før hun ble utskrevet", sier Milana til Finnmark Dagblad. Beskrivelsen av Olesyas tilstand fra legene i St.Petersburg og MRI-bildene av blodsamlingene og en metallklips som ble satt inn under operasjonen i Russland, hevder Milana at legene ved Helios-klinikken ikke klarte å lokalisere, og det til tross for at den tyske klinikken mener de gjorde en grundig undersøkelse. "Det har ikke vært noen problemer vedrørende Olesya overhodet. Det er ikke mulig å forbedre tilstanden hennes ved hjelp av kirurgi og de nevrologiske defektene er- fra mitt ståsted- permanente. Vi gjorde en omfattende jobb med denne unge kvinnen", skriver kirurgen ved sykehuset til Finnmark Dagblad. Men Olesyas venner ville ikke gi opp. De ønsket å få tilstanden hennes vurdert av en tredjepart, og valgte seg ut Sapir Medical Clinic i Tel Aviv. Det viste seg å være lurt. "I Tel Aviv kunne de se både metallklipsen og blodansamlingen, bare at den hadde blitt mindre siden bildene fra Russland i mai", sier Milana. Med enda flere medisiner på resept ble Olesya skrevet ut fra klinikken i Tel Aviv. Heller ikke de ville operere henne. "Legene der sier at risikoen for at det skal gå galt under en operasjon er større enn risikoen for at hun skal bli verre nå. Derfor ville de avvente og se. Med nye medisiner kan Olesya gå i et halvt år eller tre år før de må operere henne, og det er jo egentlig gode nyheter", sier Milana til Finnmark Dagblad. "Vi hadde jo håpet på en eventyrslutt på dette. At Olesya ble operert og helt frisk igjen, men sånn er det dessverre ikke. Olesya selv er glad for at hun slipper operasjonen siden det gikk galt sist, men hun er klar over at hun har en alvorlig tilstand" legger hun til.bestcool.com.ua/матрасы в украине

legerNorske venner samlet inn flere hundre tusen kroner for å sende dødstruede Olesya Odalaya fra Murmansk til et privat sykehus i Berlin. De fant ikke ut hva som var galt. Deretter reiste hun til et sykehus i Tel Aviv. De fant straks ut hva som feilte den syke russeren med de gode norske vennene.

Olesya Odalaya er nå hjemme i Murmansk igjen etter å ha vært i Berlin og Tel Aviv for å få behandling for sin diagnose- subrakronial blødning. Men hun ble ikke operert slik hun egentlig skulle.

Altakvinnen Milana Vie samlet inn over 330.000 kroner til sin dødssyke barndomsvenninne Olesya Odalaya (30) over 4 måneder i høst. Pengene skulle gå til livreddende operasjon ved Helios-klinikken i Berlin, Tyskland, skriver Finnmark Dagblad.

Olesya kom til Berlin, men etter 5 dager med undersøkelser fikk hun den uventede beskjeden om at de ikke ville operere henne likevel. “Plutselig var det bråbrems og Olesya skulle skrives ut. Vi skjønte ingenting. De ville jo ha henne ned så fort som mulig fordi hun kunne dø når som helst. Vi følte oss skikkelig lurt. Olesya fikk med seg en resept på epilepsimedisiner før hun ble utskrevet”, sier Milana til Finnmark Dagblad.

Beskrivelsen av Olesyas tilstand fra legene i St.Petersburg og MRI-bildene av blodsamlingene og en metallklips som ble satt inn under operasjonen i Russland, hevder Milana at legene ved Helios-klinikken ikke klarte å lokalisere, og det til tross for at den tyske klinikken mener de gjorde en grundig undersøkelse.

“Det har ikke vært noen problemer vedrørende Olesya overhodet. Det er ikke mulig å forbedre tilstanden hennes ved hjelp av kirurgi og de nevrologiske defektene er- fra mitt ståsted- permanente. Vi gjorde en omfattende jobb med denne unge kvinnen”, skriver kirurgen ved sykehuset til Finnmark Dagblad.

Men Olesyas venner ville ikke gi opp. De ønsket å få tilstanden hennes vurdert av en tredjepart, og valgte seg ut Sapir Medical Clinic i Tel Aviv. Det viste seg å være lurt. “I Tel Aviv kunne de se både metallklipsen og blodansamlingen, bare at den hadde blitt mindre siden bildene fra Russland i mai”, sier Milana.

Med enda flere medisiner på resept ble Olesya skrevet ut fra klinikken i Tel Aviv. Heller ikke de ville operere henne.

“Legene der sier at risikoen for at det skal gå galt under en operasjon er større enn risikoen for at hun skal bli verre nå. Derfor ville de avvente og se. Med nye medisiner kan Olesya gå i et halvt år eller tre år før de må operere henne, og det er jo egentlig gode nyheter”, sier Milana til Finnmark Dagblad.

“Vi hadde jo håpet på en eventyrslutt på dette. At Olesya ble operert og helt frisk igjen, men sånn er det dessverre ikke. Olesya selv er glad for at hun slipper operasjonen siden det gikk galt sist, men hun er klar over at hun har en alvorlig tilstand” legger hun til.