Soldatene i den israelske hæren, den kanskje mest kvalifiserte og humane hæren i verden, får nå en fortjent lønnsøkning ifølge den israelske avisen Israel Hayom. Forsvarsministeren, Moshe Ya'alon, har nylig godkjent en 25 prosent lønnsøkning for israelske soldater under obligatorisk militærtjeneste. Økningen vil tre i kraft i 2015, skriver avisen. Etter økningen av godgjøelsen til soldatene vil de motta 1.100 shekel ($ 288) per måned, opp fra 863 shekel ($ 226) per måned. Også ikke-stridende soldater og støttepersonell vil få en økning på 25 prosent. Forsvarsdepartementet anslår at lønnsøkningen vil medføre en utgiftsøkning på rundt 200 millioner shekel. Ya'alon beslutning kom etter at han hadde fått anbefalinger fra en Israel Defense Forces komité om saken.диваны киев купитькупить матрас детский

soldater_IsraelSoldatene i den israelske hæren, den kanskje mest kvalifiserte og humane hæren i verden, får nå en fortjent lønnsøkning ifølge den israelske avisen Israel Hayom. Forsvarsministeren, Moshe Ya’alon, har nylig godkjent en 25 prosent lønnsøkning for israelske soldater under obligatorisk militærtjeneste. Økningen vil tre i kraft i 2015, skriver avisen.

Etter økningen av godgjøelsen til soldatene vil de motta 1.100 shekel ($ 288) per måned, opp fra 863 shekel ($ 226) per måned. Også ikke-stridende soldater og støttepersonell vil få en økning på 25 prosent. Forsvarsdepartementet anslår at lønnsøkningen vil medføre en utgiftsøkning på rundt 200 millioner shekel.

Ya’alon beslutning kom etter at han hadde fått anbefalinger fra en Israel Defense Forces komité om saken.