Da det populære nettstedet Huffington Post nylig ba de reisende på nettsamfunnet minube.net om å angi de beste destinasjonene i verden, kom Jerusalem på 14. plass på topp 50-listen over byer man absolutt bør besøke («The Top 50 Cities to must see in your lifetime»), skriver det israelske turistkontoret. Sammen med byer som blant annet New York, London, Roma, Kyoto, Lalibela, Paris, Petra og Marrakech, ble Jerusalem valgt fordi byen tilbyr en sann krysning av kulturer, kokekunst og religioner. Få steder er dette like åpenbart som i gatene i den gamle bydelen som er arnestedet for noen av historiens største personer og begivenheter, skriver Huffington Post Denne rangeringen kommer kort tid etter den ferske artikkelen i UK Telegraph med overskriften «The Ultimate Travel Bucket List of 25 Things to do before you die». Her listet journalisten Chris Moss opp et besøk i Jerusalem og Det hellige land sammen med besøk i Antarktis, opplevelse av dyrelivet i Namibia, en spasertur på Den kinesiske mur og besøk i hagene og templene i Kyoto. Leserne til Huffington Post setter Venecia i Italia, den spanske byen Sevilla, New York og Lhasa øverst på listen.диваны угловые киевgermanhouse.com.ua/

JerusalemDa det populære nettstedet Huffington Post nylig ba de reisende på nettsamfunnet minube.net om å angi de beste destinasjonene i verden, kom Jerusalem på 14. plass på topp 50-listen over byer man absolutt bør besøke («The Top 50 Cities to must see in your lifetime»), skriver det israelske turistkontoret.

Sammen med byer som blant annet New York, London, Roma, Kyoto, Lalibela, Paris, Petra og Marrakech, ble Jerusalem valgt fordi byen tilbyr en sann krysning av kulturer, kokekunst og religioner. Få steder er dette like åpenbart som i gatene i den gamle bydelen som er arnestedet for noen av historiens største personer og begivenheter, skriver Huffington Post

Denne rangeringen kommer kort tid etter den ferske artikkelen i UK Telegraph med overskriften «The Ultimate Travel Bucket List of 25 Things to do before you die». Her listet journalisten Chris Moss opp et besøk i Jerusalem og Det hellige land sammen med besøk i Antarktis, opplevelse av dyrelivet i Namibia, en spasertur på Den kinesiske mur og besøk i hagene og templene i Kyoto.

Leserne til Huffington Post setter Venecia i Italia, den spanske byen Sevilla, New York og Lhasa øverst på listen.