Tel Aviv-Jaffa, den kulturelle hovedstaden i Israel, har nå blitt erklært som en internasjonal kulinarisk hovedstad i Saveur Magazines årlige rangeringen av de beste matdestinasjoner over hele verden, skriver Israel Hayom. Det prestisjetunge amerikanske mat og livsstilsmagasinet har vurdert Tel Aviv som "outstanding" sammen med Firenze og Lyon i kategorien Best Culinary Destination, Small International, som refererer til byer med en befolkning på under 800.000. Magasinet har også vurdert Tel Aviv som "outstanding" i kategorien for beste markeder og butikker hvor Tel Aviv dukket opp sammen med kulinariske byer som Paris og Barcelona. Tel Aviv-Jaffa har 4536 spisesteder og tre åpne matmarkeder med ferskmat. Lokalbefolkningen er ikke overrasket over rangeringen, skriver Israel Hayom. Rafi Mizrahi, en kjøpmann på Carmel Market, sier at "dette er den fremste turistmarkedet i landet. "Det har autentisitet, spesielle farger og lukter -.. Hele Middelhavet i ett marked." mener han. "Markedet vil bli pusset opp snart; infrastrukturen vil bli utvidet, nye boder vil bli satt opp, og det vil bli enda mer moro å gå her, Enhver Tel Aviv guide med respekt for seg selv kommer til Carmel Market før noe annet", legger han til. "Det et stort utvalg av deilig mat av alle slag i denne byen," sier Liat Rotem, som bor i nærheten av Rabin Square i sentrum av byen. "Jeg har ikke noe problem med høypris restauranter, og bra for alle som har råd til det. Men hvordan har vi kommet til et punkt hvor en hamburger, en lafa (stor utstoppet pita), eller en tallerken med pasta koster 50 shekel," sier han. Tel Aviv har også scoret godt også i andre internasjonale undersøkelser. Byen er nylig kåret til en av verdens beste oppstartsbyer i det 21. århundre av Newsweek; den viktigste høyteknologibyen i Europa av The Wall Street Journal, "hovedstaden Middel cool" av The New York Times, en av verdens 10 beste partybyer av Lonely Planet og det beste homofil turistmål i verden av Gaycities.ламинат ценаmebel-stars.kiev.ua/

restauranterTel Aviv-Jaffa, den kulturelle hovedstaden i Israel, har nå blitt erklært som en internasjonal kulinarisk hovedstad i Saveur Magazines årlige rangeringen av de beste matdestinasjoner over hele verden, skriver Israel Hayom. Det prestisjetunge amerikanske mat og livsstilsmagasinet har vurdert Tel Aviv som “outstanding” sammen med Firenze og Lyon i kategorien Best Culinary Destination, Small International, som refererer til byer med en befolkning på under 800.000.

Magasinet har også vurdert Tel Aviv som “outstanding” i kategorien for beste markeder og butikker hvor Tel Aviv dukket opp sammen med kulinariske byer som Paris og Barcelona. Tel Aviv-Jaffa har 4536 spisesteder og tre åpne matmarkeder med ferskmat.

Lokalbefolkningen er ikke overrasket over rangeringen, skriver Israel Hayom. Rafi Mizrahi, en kjøpmann på Carmel Market, sier at “dette er den fremste turistmarkedet i landet. “Det har autentisitet, spesielle farger og lukter -.. Hele Middelhavet i ett marked.” mener han.

“Markedet vil bli pusset opp snart; infrastrukturen vil bli utvidet, nye boder vil bli satt opp, og det vil bli enda mer moro å gå her, Enhver Tel Aviv guide med respekt for seg selv kommer til Carmel Market før noe annet”, legger han til.

“Det et stort utvalg av deilig mat av alle slag i denne byen,” sier Liat Rotem, som bor i nærheten av Rabin Square i sentrum av byen. “Jeg har ikke noe problem med høypris restauranter, og bra for alle som har råd til det. Men hvordan har vi kommet til et punkt hvor en hamburger, en lafa (stor utstoppet pita), eller en tallerken med pasta koster 50 shekel,” sier han.

Tel Aviv har også scoret godt også i andre internasjonale undersøkelser. Byen er nylig kåret til en av verdens beste oppstartsbyer i det 21. århundre av Newsweek; den viktigste høyteknologibyen i Europa av The Wall Street Journal, “hovedstaden Middel cool” av The New York Times, en av verdens 10 beste partybyer av Lonely Planet og det beste homofil turistmål i verden av Gaycities.