Stadige utvidelser i flyselskapenes rutetilbud til Israel er en god indikasjon på at man internasjonalt ikke har mistet troen på at Israel er et stabilt og voksende turistmarked, til tross for gjentatte konflikter med Hamas på Gazastripen. Siste selskap som har kunngjort ruteutvidelser er British Airways, som vil utvide sin setekapasitet mellom London og Tel Aviv ,ed 50 prosent fra og med sommeren 2015, skriver Globes. Seks ukentlige flygninger vil bli lagt til de nåværende og heve det totale antallet til 20. Og ledelsen i British Airways lover et servicenivå ombord som er tilpasset langdistanseflyvninger til tross for at flyvningene har relativt kort varighet. "Passasjerene vil bli tilbudt avanserte underholdningssystemer med personlige berøringsskjermer og høy kvalitet," sier British Airways Israelsjef Yael Katan. "På grunn av den økende etterspørselen etter våre tjenester til London og langdistanse flyvninger har vi besluttet å utvide våre Israeloperasjoner med en betydelig økning i setekapasitet og frekvens. I tillegg har vi nylig endret vår tidsplan for å kunne tilby praktiske forbindelser til ulike nordamerikanske destinasjoner, spesielt på USAs vestkyst som er svært populære blant våre israelske passasjerer, som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas," sier han.купить ламинат киевмебель на заказ киев

flyStadige utvidelser i flyselskapenes rutetilbud til Israel er en god indikasjon på at man internasjonalt ikke har mistet troen på at Israel er et stabilt og voksende turistmarked, til tross for gjentatte konflikter med Hamas på Gazastripen. Siste selskap som har kunngjort ruteutvidelser er British Airways, som vil utvide sin setekapasitet mellom London og Tel Aviv ,ed 50 prosent fra og med sommeren 2015, skriver Globes.

Seks ukentlige flygninger vil bli lagt til de nåværende og heve det totale antallet til 20. Og ledelsen i British Airways lover et servicenivå ombord som er tilpasset langdistanseflyvninger til tross for at flyvningene har relativt kort varighet. “Passasjerene vil bli tilbudt avanserte underholdningssystemer med personlige berøringsskjermer og høy kvalitet,” sier British Airways Israelsjef Yael Katan.

“På grunn av den økende etterspørselen etter våre tjenester til London og langdistanse flyvninger har vi besluttet å utvide våre Israeloperasjoner med en betydelig økning i setekapasitet og frekvens. I tillegg har vi nylig endret vår tidsplan for å kunne tilby praktiske forbindelser til ulike nordamerikanske destinasjoner, spesielt på USAs vestkyst som er svært populære blant våre israelske passasjerer, som San Francisco, Los Angeles og Las Vegas,” sier han.