Robbie Williams, en av verdens største popstjerner, er ventet å ankomme Israel for første gang i løpet av våren 2015. Det er ventet at han vil opptre på Tel Avivs Yarkon Park eller på Ramat Gan Stadium i begynnelsen av mai, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth, Williams har hatt forhåndssamtaler med flere agenter i Israel og har nå inngått en avtale om showet, skriver avisen. Han er ventet å signere en kontrakt med produsent Gad Oron eller med Guy Besser og Shay Mor Yosef fra Bluestone Productions i nærmeste fremtid. Med et utrolig antall hit og etter å ha solgt nærmere 80 millioner album og singler på verdensbasis, er 40-åringen Williams kjent som en stor utøver, skriver avisen. Den Stoke-fødte sangeren begynte sin karriere i en alder av 16 med det britiske boybandet Take That, som ble en stor suksess rundt om i verden. I 1996 forlot han gruppen og lanserte sin solokarriere. Et år senere ga han ut sitt første album og steg raskt til berømmelse. Han begynte å samarbeide med låtskriver Guy Chambers, og de to slapp dene ene hit etter den andre.ламинат купить киевкорпусная мебель киев

Robbie_WilliamsRobbie Williams, en av verdens største popstjerner, er ventet å ankomme Israel for første gang i løpet av våren 2015. Det er ventet at han vil opptre på Tel Avivs Yarkon Park eller på Ramat Gan Stadium i begynnelsen av mai, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronoth, Williams har hatt forhåndssamtaler med flere agenter i Israel og har nå inngått en avtale om showet, skriver avisen.

Han er ventet å signere en kontrakt med produsent Gad Oron eller med Guy Besser og Shay Mor Yosef fra Bluestone Productions i nærmeste fremtid.

Med et utrolig antall hit og etter å ha solgt nærmere 80 millioner album og singler på verdensbasis, er 40-åringen Williams kjent som en stor utøver, skriver avisen.

Den Stoke-fødte sangeren begynte sin karriere i en alder av 16 med det britiske boybandet Take That, som ble en stor suksess rundt om i verden. I 1996 forlot han gruppen og lanserte sin solokarriere. Et år senere ga han ut sitt første album og steg raskt til berømmelse. Han begynte å samarbeide med låtskriver Guy Chambers, og de to slapp dene ene hit etter den andre.