Germanwings overtar Lufthansas fly fra Israel til den tyske hovedstaden og tilbyr enveisbillett for 80 euro, ikke inkludert bagasje, skriver Ynet News. Germanwings er datterselskap til Lufthansa. Flyene vil ikke ha business class, og det vil koste 15 euro ekstra å sende bagasje pr. koffert opptil en vekt på 23 kilo. Germanwings begynte å fly fra Israel til den tyske hovedstaden i går. Selskapet tilbyr to ukentlige avganger, på søndager og torsdager, og satser både på passasjerer som reiser på ferie og de ​​som reiser i forretningsøyemed. Selskapet tilbyr også fly fra Tel Aviv til Köln. Rimelige flyreiser fra Tel Aviv til Berlin tilbys også av El Al Israel Airlines, easyJet og Air Berlin, samt Israir som selger feriepakker inkludert fly og overnatting. En annen Israel-Tyskland rute ble lansert for en måned siden av Germania Airline, som vil fly fra Tel Aviv til Hamburg og Baden-Baden for en enveisbillett som starter på 100 euro, skriver Ynet News. "Med de blomstrende kulturelle og økonomiske forbindelsene mellom de to landene generelt, og mellom Berlin og Tel Aviv spesielt, forventer vi at den nye linjen mellom den tyske hovedstaden og Israels virksomhets- og finanssenter vil bli en av våre mest populære produkter," sier Heinz Joachim Schöttes i Germanwings til Ynet News. Selskapet er partner i Star Alliances Miles & More bonusprogram, og passasjerene vil være i stand til å samle poeng på hver Germanwings flytur. Ifølge vinterprogrammet vil Germanwings flyreiser forlate Berlin for Tel Aviv 07:55 søndag og fly tilbake fra Ben-Gurion Airport 14:00. Torsdag vil reise fra Berlin starte 8:10 og fly tilbake fra Tel Aviv 02:15. Germanwings har siden mai 2010 hatt to ukentlige flygninger på Tel Aviv-Köln. Et tredje fly ble lagt til sist sommer.ламинат киев ценамебель для кухни киев

GermanairGermanwings overtar Lufthansas fly fra Israel til den tyske hovedstaden og tilbyr enveisbillett for 80 euro, ikke inkludert bagasje, skriver Ynet News. Germanwings er datterselskap til Lufthansa. Flyene vil ikke ha business class, og det vil koste 15 euro ekstra å sende bagasje pr. koffert opptil en vekt på 23 kilo. Germanwings begynte å fly fra Israel til den tyske hovedstaden i går.

Selskapet tilbyr to ukentlige avganger, på søndager og torsdager, og satser både på passasjerer som reiser på ferie og de ​​som reiser i forretningsøyemed. Selskapet tilbyr også fly fra Tel Aviv til Köln.

Rimelige flyreiser fra Tel Aviv til Berlin tilbys også av El Al Israel Airlines, easyJet og Air Berlin, samt Israir som selger feriepakker inkludert fly og overnatting. En annen Israel-Tyskland rute ble lansert for en måned siden av Germania Airline, som vil fly fra Tel Aviv til Hamburg og Baden-Baden for en enveisbillett som starter på 100 euro, skriver Ynet News.

“Med de blomstrende kulturelle og økonomiske forbindelsene mellom de to landene generelt, og mellom Berlin og Tel Aviv spesielt, forventer vi at den nye linjen mellom den tyske hovedstaden og Israels virksomhets- og finanssenter vil bli en av våre mest populære produkter,” sier Heinz Joachim Schöttes i Germanwings til Ynet News.

Selskapet er partner i Star Alliances Miles & More bonusprogram, og passasjerene vil være i stand til å samle poeng på hver Germanwings flytur.

Ifølge vinterprogrammet vil Germanwings flyreiser forlate Berlin for Tel Aviv 07:55 søndag og fly tilbake fra Ben-Gurion Airport 14:00. Torsdag vil reise fra Berlin starte 8:10 og fly tilbake fra Tel Aviv 02:15.

Germanwings har siden mai 2010 hatt to ukentlige flygninger på Tel Aviv-Köln. Et tredje fly ble lagt til sist sommer.