Fire dager i slutten av denne måneden blir det München-stemning i Tel Aviv. Da arrangeres det en miniutgave av den berømte tyske oktoberfesten, verdens største ølfest som årlig går av stabelen i den sydtyske byen i slutten av september og begynnelsen av oktober hvert år.Det er det tyske ølbryggeriet Paulaner som sponser ølfesten i Tel Aviv, som finner sted onsdag og torsdag denne uken, og samme dager neste uke. Denne uken på Sarona Complex og neste uke på Hatachana, begge ukene fra klokken 19.00 til kl. 23,00, for turister som måtte oppholde seg i Tel Aviv disse dagene. Oktoberfesten i Tel Aviv er selvsagt ikke noe i nærheten av samme størrelsesorden som i München, men de israelske turistmyndighetene håper likevel at den vil bringe atmosfæren til Tel Aviv. Festen vil inneholde spesielle arrangementer, levende musikk, autentisk mat, og et utvalg av ølsorter. Øl i Israel produseres hovedsakelig av to store bryggerier - Tempo Beer Industries og Israel Beer Breweries. I løpet av det siste tiåret har i tillegg mange mikrobryggerier etablert seg over hele landet. Ølfestivaler blir holdt årlig i Israel, hvorav en av de største er i Jerusalem. De to store bryggeriene kontrollerer rundt 70 prosent av ølmarkedet i landet. Netanya-baserte Tempo er det største bryggeriet i Israel. Det produserer de usraelske merkene Goldstar og Maccabee, og importerer Heineken og Amstel. Konkurrenten Israel Beer Breweries er ansvarlig for den lokale produksjonen av Carlsberg and Tuborg. Israels mikrobryggerier begynte å utvikle seg midtveis i det første tiåret av 2000-tallet. The Dancing Camel Brewery, som åpnet i Tel Aviv i 2006, var den første mikrobryggeriet som åpnet i Israel. Senere samme år startet Golan Brewery med lokal ølproduksjon på Golanhøyden. Jem Beer Factory, Israels første kosher mikrobryggeri, åpnet i Petah Tiqwa i 2009.germanhouse.com.uaкухня под заказ киев

oktoberfestFire dager i slutten av denne måneden blir det München-stemning i Tel Aviv. Da arrangeres det en miniutgave av den berømte tyske oktoberfesten, verdens største ølfest som årlig går av stabelen i den sydtyske byen i slutten av september og begynnelsen av oktober hvert år.Det er det tyske ølbryggeriet Paulaner som sponser ølfesten i Tel Aviv, som finner sted onsdag og torsdag denne uken, og samme dager neste uke.

Denne uken på Sarona Complex og neste uke på Hatachana, begge ukene fra klokken 19.00 til kl. 23,00, for turister som måtte oppholde seg i Tel Aviv disse dagene.

Oktoberfesten i Tel Aviv er selvsagt ikke noe i nærheten av samme størrelsesorden som i München, men de israelske turistmyndighetene håper likevel at den vil bringe atmosfæren til Tel Aviv. Festen vil inneholde spesielle arrangementer, levende musikk, autentisk mat, og et utvalg av ølsorter.

Øl i Israel produseres hovedsakelig av to store bryggerier – Tempo Beer Industries og Israel Beer Breweries. I løpet av det siste tiåret har i tillegg mange mikrobryggerier etablert seg over hele landet. Ølfestivaler blir holdt årlig i Israel, hvorav en av de største er i Jerusalem.

De to store bryggeriene kontrollerer rundt 70 prosent av ølmarkedet i landet. Netanya-baserte Tempo er det største bryggeriet i Israel. Det produserer de usraelske merkene Goldstar og Maccabee, og importerer Heineken og Amstel. Konkurrenten Israel Beer Breweries er ansvarlig for den lokale produksjonen av Carlsberg and Tuborg.

Israels mikrobryggerier begynte å utvikle seg midtveis i det første tiåret av 2000-tallet. The Dancing Camel Brewery, som åpnet i Tel Aviv i 2006, var den første mikrobryggeriet som åpnet i Israel. Senere samme år startet Golan Brewery med lokal ølproduksjon på Golanhøyden. Jem Beer Factory, Israels første kosher mikrobryggeri, åpnet i Petah Tiqwa i 2009.