Israel er rangert som nummer 11 i 2014 Global Wealth Report, utarbeidet av det multinasjonale selskapet for finansielle tjenester, Allianz. Rapporten, som gjennomgår gjennomsnittlig finansielle eiendeler per innbygger, i euro, over verdens 20 ledende økonomier, ble sluppet forrige helg. Sveits toppet Global Wealth Report med netto gjennomsnittlig finansielle eiendeler per innbygger som beløper seg til 146 540 euro, skriver Israel Hayom. USA er plassert på andre plass med 119 570 euro, og Belgia på tredjeplass med 78 300 euro i nettofordringer per innbygger. Nederland er rangert som nummer fire, etterfulgt av Japan, Sverige, Taiwan, Canada, Singapore og Storbritannia. De gjennomsnittlige finansielle eiendeler per innbygger i Israel er på 55 840 euro. Bak Israel følger Østerrike, Danmark, Italia, Frankrike og Tyskland. En rangering av brutto gjennomsnittet av finansielle eiendeler per husholdning plasserer Israel på 16. plass av 20, ovenfor Italia, Tyskland, Østerrike og Finland. Også her topper Sveits, fulgt av USA, Nederland, Danmark, Sverige, Australia, Canada, Belgia, Singapore og Storbritannia. Global Wealth Report har anslått at de samlede finansielle eiendelene til verdens husholdninger steg med 9,9 prosent i 2013 i forhold til 2012. Rapporten tilskriver 2013 resultater de uvanlig gode ytelsene ved børsene i USA, Japan og Europa. Det München-baserte selskapet Allianz, som har laget rapporten, er en forsikrings og -kapitalforvaltningsgigant som betjener over 83 millioner kunder i mer enn 70 land. Selskapets eiendeler er estimert til 46 milliarder dollar.мебель кухникупить шкаф купе киев

euroIsrael er rangert som nummer 11 i 2014 Global Wealth Report, utarbeidet av det multinasjonale selskapet for finansielle tjenester, Allianz. Rapporten, som gjennomgår gjennomsnittlig finansielle eiendeler per innbygger, i euro, over verdens 20 ledende økonomier, ble sluppet forrige helg. Sveits toppet Global Wealth Report med netto gjennomsnittlig finansielle eiendeler per innbygger som beløper seg til 146 540 euro, skriver Israel Hayom.

USA er plassert på andre plass med 119 570 euro, og Belgia på tredjeplass med 78 300 euro i nettofordringer per innbygger. Nederland er rangert som nummer fire, etterfulgt av Japan, Sverige, Taiwan, Canada, Singapore og Storbritannia. De gjennomsnittlige finansielle eiendeler per innbygger i Israel er på 55 840 euro. Bak Israel følger Østerrike, Danmark, Italia, Frankrike og Tyskland.

En rangering av brutto gjennomsnittet av finansielle eiendeler per husholdning plasserer Israel på 16. plass av 20, ovenfor Italia, Tyskland, Østerrike og Finland. Også her topper Sveits, fulgt av USA, Nederland, Danmark, Sverige, Australia, Canada, Belgia, Singapore og Storbritannia.

Global Wealth Report har anslått at de samlede finansielle eiendelene til verdens husholdninger steg med 9,9 prosent i 2013 i forhold til 2012. Rapporten tilskriver 2013 resultater de uvanlig gode ytelsene ved børsene i USA, Japan og Europa.

Det München-baserte selskapet Allianz, som har laget rapporten, er en forsikrings og -kapitalforvaltningsgigant som betjener over 83 millioner kunder i mer enn 70 land. Selskapets eiendeler er estimert til 46 milliarder dollar.