Nå får Jerusalem sin første permanente skøyebane, plassert i den største idrettshallen i hele Midt Østen. Den nye arenaen, Jerusalem Payis Arena, er klar for åpning. Den har kostet 114 millioner dollar og vil være hjemmebanen til Jerusalems basketball team, Hapoel Jerusalem, og vil også inkludere et svømmebasseng med olympiske mål, en bowlinghall, samt skøyebanen, skriver Ynet News. Prosjektet har vært under bygging i fem år. ”Der er en drøm som går i oppfyllelse, " mener Jerusalems ordfører Nir Barkat. Han sier at hans mål som ordfører har vært at Jerusalem skal bli ledende i Israel for både kultur og turisme, og at idrettshallen tar byen ett skritt videre i den retningen. Arenaen har plass til 11.600 mennesker i 18 områder og har 16 VIP-bokser. Tar man i bruk gulvet som sitteplasser kan stadion huse 15 000 tilskuere. Av utgiftene på 114 millioner dollar vil to tredjedeler bli dekket av Mifal Hapayis, Israels nasjonale lotteriet. Barkat ser at han tror stadion er den største i Midtøsten, selv om en stor monolitt som er under bygging i Qatar for VM i fotball i 2022 er forventet å ha en kapasitet på 60.000 tilskuere. Den nye idrettshallen er plassert i det sørlige Jerusalem og er nabo til den eksisterende Teddy Stadium, en utendørs fotballstadion oppkalt etter tidligere Jerusalem ordfører Teddy Kollek. I nærheten ligger Jerusalem Biblical Zoo, og Jerusalem mall. Barkat sier at det er planer om å bygge en forlengelse av Jerusalems light rail linje til stadion for å oppmuntrende tilskuere til å komme med offentlig transport i stedet for med bil. Jerusalems befolkning er på ca 800.000 innbyggere. To tredeler av byens innbyggere jøder, og en tredjedel palestinerne. Ordføreren håper den nye stadion vil kunne bidra til arabisk-jødisk sameksistens i byen.кухня на заказwww.my-mebel.net

Israel_IdrettshallNå får Jerusalem sin første permanente skøyebane, plassert i den største idrettshallen i hele Midt Østen. Den nye arenaen, Jerusalem Payis Arena, er klar for åpning. Den har kostet 114 millioner dollar og vil være hjemmebanen til Jerusalems basketball team, Hapoel Jerusalem, og vil også inkludere et svømmebasseng med olympiske mål, en bowlinghall, samt skøyebanen, skriver Ynet News. Prosjektet har vært under bygging i fem år.

”Der er en drøm som går i oppfyllelse, ” mener Jerusalems ordfører Nir Barkat. Han sier at hans mål som ordfører har vært at Jerusalem skal bli ledende i Israel for både kultur og turisme, og at idrettshallen tar byen ett skritt videre i den retningen. Arenaen har plass til 11.600 mennesker i 18 områder og har 16 VIP-bokser. Tar man i bruk gulvet som sitteplasser kan stadion huse 15 000 tilskuere.

Av utgiftene på 114 millioner dollar vil to tredjedeler bli dekket av Mifal Hapayis, Israels nasjonale lotteriet. Barkat ser at han tror stadion er den største i Midtøsten, selv om en stor monolitt som er under bygging i Qatar for VM i fotball i 2022 er forventet å ha en kapasitet på 60.000 tilskuere.

Den nye idrettshallen er plassert i det sørlige Jerusalem og er nabo til den eksisterende Teddy Stadium, en utendørs fotballstadion oppkalt etter tidligere Jerusalem ordfører Teddy Kollek. I nærheten ligger Jerusalem Biblical Zoo, og Jerusalem mall. Barkat sier at det er planer om å bygge en forlengelse av Jerusalems light rail linje til stadion for å oppmuntrende tilskuere til å komme med offentlig transport i stedet for med bil.

Jerusalems befolkning er på ca 800.000 innbyggere. To tredeler av byens innbyggere jøder, og en tredjedel palestinerne. Ordføreren håper den nye stadion vil kunne bidra til arabisk-jødisk sameksistens i byen.