Den israelske turistministeren har lenge uttalte at han håper turiststrømmen til Israel raskt vil komme tilbake til normalt nivå etter at den sank under Gazakrigen. Det kan skje raskere enn han har trodd. I forbindelse med den jødiske nyttårsferien kom og gikk det flere fly fra Ben-Gurion flyplassen enn noensinne tidligere. Den nye rekorden over avganger og ankomster ved flyplassen er på 521 fly på en dag. Rekorden ble satt forrige søndag, skriver Israel Hayom. Ifølge Israel Airports Authority passerte nesten 70.000 passasjerer gjennom flyplassen den dagen. Det var 263 landinger og 258 takeoffs. Mer enn 1,4 millioner passasjerer forventes å passere gjennom flyplassen i løpet av ferien som varer frem til Sukkot 8.oktober. De mest populære reisemålene for israelere i løpet av ferien er Hellas, Tyrkia (som en transitt stopp), Italia, USA, Tyskland, Russland og Frankrike. Mange israelere tilbringer også ferien innenlands, noe som skaper høy etterspørsel etter hotellrom i hele Israel, skriver avisen. Samtidig utstedte European Aviation Safety Agency forrige uke nye retningslinjer slik at passasjerene kan bruke bærbar elektronikk og mobiltelefoner under flyreiser. Den amerikanske Federal Aviation Administration utstedt lignende retningslinjer i februar.купить кухню в киевемебель под заказ

ben_GurionDen israelske turistministeren har lenge uttalte at han håper turiststrømmen til Israel raskt vil komme tilbake til normalt nivå etter at den sank under Gazakrigen. Det kan skje raskere enn han har trodd. I forbindelse med den jødiske nyttårsferien kom og gikk det flere fly fra Ben-Gurion flyplassen enn noensinne tidligere. Den nye rekorden over avganger og ankomster ved flyplassen er på 521 fly på en dag. Rekorden ble satt forrige søndag, skriver Israel Hayom.

Ifølge Israel Airports Authority passerte nesten 70.000 passasjerer gjennom flyplassen den dagen. Det var 263 landinger og 258 takeoffs. Mer enn 1,4 millioner passasjerer forventes å passere gjennom flyplassen i løpet av ferien som varer frem til Sukkot 8.oktober.

De mest populære reisemålene for israelere i løpet av ferien er Hellas, Tyrkia (som en transitt stopp), Italia, USA, Tyskland, Russland og Frankrike. Mange israelere tilbringer også ferien innenlands, noe som skaper høy etterspørsel etter hotellrom i hele Israel, skriver avisen.

Samtidig utstedte European Aviation Safety Agency forrige uke nye retningslinjer slik at passasjerene kan bruke bærbar elektronikk og mobiltelefoner under flyreiser. Den amerikanske Federal Aviation Administration utstedt lignende retningslinjer i februar.