Flyselskapene har ikke latt seg skremme av en midlertidig nedgang i antall passasjerer til Israel under Gaza-konflikten. I disse dager annonser det ungarske lavprisflyselskapet en ekstra ukentlig flight både mellom Tel Aviv og Budapest og mellom Tel Aviv og Bukarest. Selskapet vil også ta opp igjen flyvinger til Warszawa. "Wizz Air er glade for å svare på økt etterspørsel etter våre Tel Aviv ruter med flere Lavprisseter til Budapest og Bucuresti, samt å fornye og forbedre vårt rutetilbud mellom Tel Aviv og Warszawa, som en del av våre planer for vinteren 2014. Vi ser frem til å ønske stadig flere passasjerer velkomne på våre større antall fly fra Tel Aviv, med de lave prisene som våre kunder elsker," sier Wizz Airs direktør Daniel de Carvalho til dem israelske forretningsavisen Globes. Wizz Air har også billige turer til Israel fra Praha, en destinasjon hvor det går flere billige Norwegian-flyvninger fra og til Oslo. En kombinasjon av Norwegian fra Oslo til Praha, og Wizz Air fra Praha til Tel Aviv, vil derfor kunne gi billige reiser til Israel. Også El Als nye lavprisselskap UP har billige reiser mellom Praha og Tel Aviv, i tillegg til mellom Berlin og Tel Aviv.мебель на кухнюмебель на заказ в киеве

wizz_airFlyselskapene har ikke latt seg skremme av en midlertidig nedgang i antall passasjerer til Israel under Gaza-konflikten. I disse dager annonser det ungarske lavprisflyselskapet en ekstra ukentlig flight både mellom Tel Aviv og Budapest og mellom Tel Aviv og Bukarest. Selskapet vil også ta opp igjen flyvinger til Warszawa.

“Wizz Air er glade for å svare på økt etterspørsel etter våre Tel Aviv ruter med flere Lavprisseter til Budapest og Bucuresti, samt å fornye og forbedre vårt rutetilbud mellom Tel Aviv og Warszawa, som en del av våre planer for vinteren 2014. Vi ser frem til å ønske stadig flere passasjerer velkomne på våre større antall fly fra Tel Aviv, med de lave prisene som våre kunder elsker,” sier Wizz Airs direktør Daniel de Carvalho til dem israelske forretningsavisen Globes.

Wizz Air har også billige turer til Israel fra Praha, en destinasjon hvor det går flere billige Norwegian-flyvninger fra og til Oslo. En kombinasjon av Norwegian fra Oslo til Praha, og Wizz Air fra Praha til Tel Aviv, vil derfor kunne gi billige reiser til Israel. Også El Als nye lavprisselskap UP har billige reiser mellom Praha og Tel Aviv, i tillegg til mellom Berlin og Tel Aviv.