Israels statsminister Benjamin Netanyahu har laget en plan for utbygging av det sydlige Israel som vil koste 546 millioner dollar, og som skal drøftes av regjeringen. Planen legger opp til å bruke 1,3 milliarder shekel til de samfunnene som grenser til Israel-Gaza grensen. Områdene ble definert under regjeringsmøtet forrige søndag, og utbyggingsplanene er en del av en flerårig plan for å bøte på skadene som krigene mot Hamas har påført disse områdene. Den nye utbyggingsplanen omfatter bygging av et nytt sykehus i Beersheba og hundrevis av nye sengeplasser til byens Soroka Medical Center, sammen med en rekke insentiver ment å oppmuntre til næringsvirksomhet i det sørlige Israel, forbedre eksisterende infrastruktur og legge til ny, fremme overgang til naturgass og investere i en ny offentlig transportordning, skriver Israel Hayom. Andre tiltak for å bedre økonomien i det sørlige Israel vil omfatte å fremme områdets reiselivsnæring og å utvikle e-handel plattformer for små og mellomstore bedrifter som opererer i området. Forslagene er ment å settes ut i livet i perioden 2015 til 2020. I mellomtiden planlegger utviklingsministeren for Negev og Galilea, Silvan Shalom, å bruke 160 millioner shekel (44 millioner dollar) på å styrke den sosiale og kulturelle infrastrukturen i Negev. Planen omfatter å investere i utdanningssystemet og kulturtilbud, og tilbyr insentiver til israelere som ønsker å flytte til området for første gang. "Denne planen vil hjelpe Negev på mange måter, og vil være det ultimate svaret på terrororganisasjonenes forsøk på å skade de sørlige innbyggerne," sier Shalom.немецкие кухниизготовление мебели на заказ

sykehus_BershebaIsraels statsminister Benjamin Netanyahu har laget en plan for utbygging av det sydlige Israel som vil koste 546 millioner dollar, og som skal drøftes av regjeringen. Planen legger opp til å bruke 1,3 milliarder shekel til de samfunnene som grenser til Israel-Gaza grensen. Områdene ble definert under regjeringsmøtet forrige søndag, og utbyggingsplanene er en del av en flerårig plan for å bøte på skadene som krigene mot Hamas har påført disse områdene.

Den nye utbyggingsplanen omfatter bygging av et nytt sykehus i Beersheba og hundrevis av nye sengeplasser til byens Soroka Medical Center, sammen med en rekke insentiver ment å oppmuntre til næringsvirksomhet i det sørlige Israel, forbedre eksisterende infrastruktur og legge til ny, fremme overgang til naturgass og investere i en ny offentlig transportordning, skriver Israel Hayom.

Andre tiltak for å bedre økonomien i det sørlige Israel vil omfatte å fremme områdets reiselivsnæring og å utvikle e-handel plattformer for små og mellomstore bedrifter som opererer i området. Forslagene er ment å settes ut i livet i perioden 2015 til 2020.

I mellomtiden planlegger utviklingsministeren for Negev og Galilea, Silvan Shalom, å bruke 160 millioner shekel (44 millioner dollar) på å styrke den sosiale og kulturelle infrastrukturen i Negev. Planen omfatter å investere i utdanningssystemet og kulturtilbud, og tilbyr insentiver til israelere som ønsker å flytte til området for første gang. “Denne planen vil hjelpe Negev på mange måter, og vil være det ultimate svaret på terrororganisasjonenes forsøk på å skade de sørlige innbyggerne,” sier Shalom.