Etter at turismen til Israel falt med 36 prosent i august treffer nå det israelske turistdepartementet tiltak for å bringe situasjonen raskest mulig tilbake til det normale. Departementet har doblet størrelsen på sitt internasjonale markedsføringsfond til ca, 2,75 millioner dollar til slutten av 2014, skriver Ynet News. Antallet turister som kom til Israel denne sommeren var det laveste siden 2007. Før aksjonen mot Gaza steg antallet innkommende turister jevnt fra måned til måned, og satt stadig nye rekorder. "I lys av Operasjon Protective Edge og dens innvirkning på reiselivsnæringen har Turistdepartementet til hensikt å treffe en rekke umiddelbare tiltak for å skape en høyere grad av sikkerhet for reiselivsbransjen,” lover departementets generaldirektør Amir Halevi i et brev til Tour Operators Associations styreformann Shmuel Marom, skriver avisen. Departementet lover å handle umiddelbart innefor de rammene det har til rådighet. De tiltakene som umiddelbart vil bli satt i verk er en økning av markedsføringsfondet med mellom 5 og 10 millioner shekel i 2014, og en avsetning på 10 millioner shekel på et nytt markedsføringsfond for 2014-2015. Den prisen reiselivsselskapene må betale for å delta på turistmessen i vintersesongen 2014-2015 vil bli redusert med en fjerdedel. "Jeg tror at disse strakstiltakene vil hjelpe innkommende turoperatører i å håndtere krisen, redusere nivåene av usikkerhet og legge til rette for økt markedsføringsaktivitet, som til slutt vil føre til en oppgang i antallet innkommende turister etter Operation Protective Edge og en rask retur til tidligere turisttall, " skriver departementet. Den israelske turistministeren, Uzi Landau, viser til at tidligere erfaringer viser at markedsføringsverktøy bidrar vesentlig til en økning i innkommende turisme.мебель для кухни киевмебель на заказ киев недорого

JerusalemEtter at turismen til Israel falt med 36 prosent i august treffer nå det israelske turistdepartementet tiltak for å bringe situasjonen raskest mulig tilbake til det normale. Departementet har doblet størrelsen på sitt internasjonale markedsføringsfond til ca, 2,75 millioner dollar til slutten av 2014, skriver Ynet News.

Antallet turister som kom til Israel denne sommeren var det laveste siden 2007. Før aksjonen mot Gaza steg antallet innkommende turister jevnt fra måned til måned, og satt stadig nye rekorder.

“I lys av Operasjon Protective Edge og dens innvirkning på reiselivsnæringen har Turistdepartementet til hensikt å treffe en rekke umiddelbare tiltak for å skape en høyere grad av sikkerhet for reiselivsbransjen,” lover departementets generaldirektør Amir Halevi i et brev til Tour Operators Associations styreformann Shmuel Marom, skriver avisen. Departementet lover å handle umiddelbart innefor de rammene det har til rådighet.

De tiltakene som umiddelbart vil bli satt i verk er en økning av markedsføringsfondet med mellom 5 og 10 millioner shekel i 2014, og en avsetning på 10 millioner shekel på et nytt markedsføringsfond for 2014-2015. Den prisen reiselivsselskapene må betale for å delta på turistmessen i vintersesongen 2014-2015 vil bli redusert med en fjerdedel.

“Jeg tror at disse strakstiltakene vil hjelpe innkommende turoperatører i å håndtere krisen, redusere nivåene av usikkerhet og legge til rette for økt markedsføringsaktivitet, som til slutt vil føre til en oppgang i antallet innkommende turister etter Operation Protective Edge og en rask retur til tidligere turisttall, ” skriver departementet. Den israelske turistministeren, Uzi Landau, viser til at tidligere erfaringer viser at markedsføringsverktøy bidrar vesentlig til en økning i innkommende turisme.