Israelske forsvarsselskaper eksporterer for hundrevis av millioner av dollar i ubemannede fly, UAVer, og tilknyttede systemer, og det israelske forsvarsdepartementet vurderer for tiden tiltak som vil gjøre det mulig å øke salget på verdensbasis, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. "Departementet undersøker muligheten for å gi kvoter på eksport av små UAVer til det sivile markedet". Det sier lederen for det israelske forsvarsdepartementets administrasjon for forskning og utvikling av våpen og teknologisk infrastruktur (MAFAT), Haim Cohen. ”Det dreier seg om droner som hovedsakelig vil bli brukt til interne sikkerhetsprogrammer, og til å sikre viktige tjenester og objekter som for eksempel olje- og gassrigger, kraftstasjoner, havner og flyplasser,” sa Cohen under en konferanse om trender i UAV-markedet, arrangert av "Israel Defense Magazine. Cohen fremholdt viktigheten av å ha ubemannede kjøretøyer som er allsidig i sine evner, slik at de kan tilpasses til skiftende trusler. Angående reduserte budsjetter for militære styrker over hele verden og økende konkurranse fra mange selskaper i å selge våpensystemer sa Cohen at hans organisasjon var klar over den harde konkurransen og derfor arbeider på en rekke måter for å sikre at Israel vil fortsette å være verdensledende på dette feltet.кухни в киевекухни на заказ киев

drone_HermesIsraelske forsvarsselskaper eksporterer for hundrevis av millioner av dollar i ubemannede fly, UAVer, og tilknyttede systemer, og det israelske forsvarsdepartementet vurderer for tiden tiltak som vil gjøre det mulig å øke salget på verdensbasis, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. “Departementet undersøker muligheten for å gi kvoter på eksport av små UAVer til det sivile markedet”.

Det sier lederen for det israelske forsvarsdepartementets administrasjon for forskning og utvikling av våpen og teknologisk infrastruktur (MAFAT), Haim Cohen.

”Det dreier seg om droner som hovedsakelig vil bli brukt til interne sikkerhetsprogrammer, og til å sikre viktige tjenester og objekter som for eksempel olje- og gassrigger, kraftstasjoner, havner og flyplasser,” sa Cohen under en konferanse om trender i UAV-markedet, arrangert av “Israel Defense Magazine.

Cohen fremholdt viktigheten av å ha ubemannede kjøretøyer som er allsidig i sine evner, slik at de kan tilpasses til skiftende trusler. Angående reduserte budsjetter for militære styrker over hele verden og økende konkurranse fra mange selskaper i å selge våpensystemer sa Cohen at hans organisasjon var klar over den harde konkurransen og derfor arbeider på en rekke måter for å sikre at Israel vil fortsette å være verdensledende på dette feltet.