Israelske sykehus fortsetter med å behandle skadde syrere fra den syriske borgerkrigen og terroristgruppenes herjinger. Ved Faris, Ziv Hospital, har til nå behandlet 360 syrere, og de får, selvsagt, like god behandling som syke, sårede eller skadde israelere. Nå får Israel takk fra en fremtredende syrisk opposisjonsleder. "Israel behandler sårede syrere og sparer deres liv, mens Syrias president Bashar] Assad fortsetter å massakrere sitt folk," sier dr. Kamal al-Labwani, et fremtredende medlem av den syriske opposisjonsbevegelsen. Forrige torsdag besøkte han syriske pasienter ved sykehuset i det nordlige Israel. ”Alle syrere ser dette og spør: Hvem er den virkelige fienden,” sier han, ifølge Israel Hayom. "Jeg er fylt av takknemlighet for den dedikerte medisinsk behandling som Ziv Medical Center har gitt sårede syrere, mine landsmenn, som har blitt såret i krigen. Denne rørende humanitære gesten er en åpning for å bringe folk tettere sammen og for håp om fred,” sier den syriske opposisjonslederen. Labwani, med kallenavnet rundt om i verden som "syriske Nelson Mandela," har vært en ledende menneskerettighetsaktivist i Syria i over to tiår, skriver Israel Hayom. Blant de siste som ble behandlet var en 12 år gammel gutt som ble truffet av en bombe i nærheten av sitt hjem. Han ble først behandlet i Beirut, men ble overført til et israelsk sykehus med bedre ekspertise. Se her.кухни из германиикухни под заказ

Sykehus2Israelske sykehus fortsetter med å behandle skadde syrere fra den syriske borgerkrigen og terroristgruppenes herjinger. Ved Faris, Ziv Hospital, har til nå behandlet 360 syrere, og de får, selvsagt, like god behandling som syke, sårede eller skadde israelere. Nå får Israel takk fra en fremtredende syrisk opposisjonsleder.

“Israel behandler sårede syrere og sparer deres liv, mens Syrias president Bashar] Assad fortsetter å massakrere sitt folk,” sier dr. Kamal al-Labwani, et fremtredende medlem av den syriske opposisjonsbevegelsen. Forrige torsdag besøkte han syriske pasienter ved sykehuset i det nordlige Israel. ”Alle syrere ser dette og spør: Hvem er den virkelige fienden,” sier han, ifølge Israel Hayom.

“Jeg er fylt av takknemlighet for den dedikerte medisinsk behandling som Ziv Medical Center har gitt sårede syrere, mine landsmenn, som har blitt såret i krigen. Denne rørende humanitære gesten er en åpning for å bringe folk tettere sammen og for håp om fred,” sier den syriske opposisjonslederen.
Labwani, med kallenavnet rundt om i verden som “syriske Nelson Mandela,” har vært en ledende menneskerettighetsaktivist i Syria i over to tiår, skriver Israel Hayom.

Blant de siste som ble behandlet var en 12 år gammel gutt som ble truffet av en bombe i nærheten av sitt hjem. Han ble først behandlet i Beirut, men ble overført til et israelsk sykehus med bedre ekspertise. Se her.