Israel er inne i en hard tautrekking mellom regjeringspartiene om det endelige forslaget til statsbudsjett for neste år. Finansminister Yair Lapid truet i går med å trekke sitt parti, Yesh Atid, ut av regjeringen dersom skattene blir økt. "Vi vil ikke øke skattene, det er vår røde linje. Vi er uvillige til å legge vår hånd i israelernes lommer igjen. Vi er uvillige til å utnytte den israelske skatteyter som melkeku i for å løse landets problemer,” uttalte han til den israelske pressen på vei inn til et oppsummerende partimøte. ”Det vil ikke skje, og hvis de prøver å tvinge oss, vil vi ikke være i regjering. Samtidig ønsker vi ikke en kabinettkrise. Jeg tror ikke at valg er en god ting for Israel akkurat nå,” la han til. ”Jeg tror den politiske situasjonen i de siste dagene og de siste 24 timene krever ansvar og stabilitet fra oss, og at regjeringen etter en langvarig krig bør fortsette å arbeide på vegne av folket, middelklassen, de økonomisk vanskeligstilte og personer med behov for ro, utdanning, velferd, helse, liv, bolig, og 0 % moms på boliger," sa finansministeren.корпусная мебель для кухникухня на заказ киев

LapidIsrael er inne i en hard tautrekking mellom regjeringspartiene om det endelige forslaget til statsbudsjett for neste år. Finansminister Yair Lapid truet i går med å trekke sitt parti, Yesh Atid, ut av regjeringen dersom skattene blir økt. “Vi vil ikke øke skattene, det er vår røde linje. Vi er uvillige til å legge vår hånd i israelernes lommer igjen. Vi er uvillige til å utnytte den israelske skatteyter som melkeku i for å løse landets problemer,” uttalte han til den israelske pressen på vei inn til et oppsummerende partimøte.

”Det vil ikke skje, og hvis de prøver å tvinge oss, vil vi ikke være i regjering. Samtidig ønsker vi ikke en kabinettkrise. Jeg tror ikke at valg er en god ting for Israel akkurat nå,” la han til.

”Jeg tror den politiske situasjonen i de siste dagene og de siste 24 timene krever ansvar og stabilitet fra oss, og at regjeringen etter en langvarig krig bør fortsette å arbeide på vegne av folket, middelklassen, de økonomisk vanskeligstilte og personer med behov for ro, utdanning, velferd, helse, liv, bolig, og 0 % moms på boliger,” sa finansministeren.