Torsdag for en uke siden var dusinvis av de ledende personene i israelsk high-tech samlet i Herzliya Pituah for å velge neste generasjon av nyetableringer. Representanter for tjue selskap gikk på scenen for å presentere seg i en prestisjefylt konkurranse om å bli utpekt som Israels beste gründerfirma. Sju av selskapene ble valgt til å gå videre til finalen i ”The Pitch start-up competition” sponset av Ernst & Young, IBM, og Canaan Partners, skriver Globes. I følge konkurransen manager, Noam Canetti, fra Ernst & Young, var 200 bedrifter påmeldt til konkurransen som arrangeres for tredje året. Han forteller at det i år har vært en trend at selskaper fokuserer på mobile apps.  Start-ups som avanserte til finalen var: WakingApp,  ONDiGO, MobiliBuy Optibus, Rewardpot, Rollout.io, og Blackswan Technologies. Finalen avholdes 30. oktober på Tel Aviv Hilton, som en del av Ernst & Young - "Globes" Journey Conference. Finalistene vil få ekstra opplæring gjennom IBMs Mentor Day. Vinnerselskapet vil bli valgt av dommerne som representerer flere av Israels mest avanserte høyteknologiselskaper, samt av publikum ved hjelp av en spesiell app. Vinnerselskapet vil nyte et road show i Silicon Valley, møte investorer og ledere i aktuelle bedrifter, og vil delta i IBMs globale SmartCamp konkurranse, skriver Globes.корпусная мебель кухникухни под заказ киев

Gründer_IsraelTorsdag for en uke siden var dusinvis av de ledende personene i israelsk high-tech samlet i Herzliya Pituah for å velge neste generasjon av nyetableringer. Representanter for tjue selskap gikk på scenen for å presentere seg i en prestisjefylt konkurranse om å bli utpekt som Israels beste gründerfirma. Sju av selskapene ble valgt til å gå videre til finalen i ”The Pitch start-up competition” sponset av Ernst & Young, IBM, og Canaan Partners, skriver Globes.

I følge konkurransen manager, Noam Canetti, fra Ernst & Young, var 200 bedrifter påmeldt til konkurransen som arrangeres for tredje året. Han forteller at det i år har vært en trend at selskaper fokuserer på mobile apps.  Start-ups som avanserte til finalen var: WakingAppONDiGO, MobiliBuy Optibus, Rewardpot, Rollout.io, og Blackswan Technologies.

Finalen avholdes 30. oktober på Tel Aviv Hilton, som en del av Ernst & Young – “Globes” Journey Conference. Finalistene vil få ekstra opplæring gjennom IBMs Mentor Day. Vinnerselskapet vil bli valgt av dommerne som representerer flere av Israels mest avanserte høyteknologiselskaper, samt av publikum ved hjelp av en spesiell app. Vinnerselskapet vil nyte et road show i Silicon Valley, møte investorer og ledere i aktuelle bedrifter, og vil delta i IBMs globale SmartCamp konkurranse, skriver Globes.