Norge Idag melder om økende internasjonal interesse for et nytt israelsk våpen, som den israelske hæren  bruker for å fjerne ulovlige demonstranter når demonstrasjonene er i ferd med å utvikle seg til å bli voldelige. I stedet for å bruke tåregass eller vannkanonen, skytes det ut en gass som er ufarlig, men stinker så kraftig at demonstranten rømmer åstedet. Stanken sitter igjen på kroppen og klærne i lang tid etterpå og inspirerer neppe til nye voldelige demonstrasjoner. Skunksprayen blir skutt fra en vannkanon, og stinker voldsomt, men er miljøvennlig, giftfri og så ufarlig at den kan drikkes uten frykt for skade, dersom du har dårlig smak. «Skunk» er så effektivt at det kan brukes til å spre en folkemengde uten fare for liv og uten slike skader som for eksempel gummikuler kan påføre. Men Israel vil bare bruke «Skunk» dersom det er snakk om å stanse voldsbruk. Det kontroversielle våpenet kan også være svært lukrativt, og israelske kilder opplyser at Israel har blitt kontaktet av en lang rekke land rundt om i verden – som er interessert i å prøve «våpenet» ut, skriver Norge Idag.mebel-stars.kiev.ua/okna-terminus.com/

skunkNorge Idag melder om økende internasjonal interesse for et nytt israelsk våpen, som den israelske hæren  bruker for å fjerne ulovlige demonstranter når demonstrasjonene er i ferd med å utvikle seg til å bli voldelige. I stedet for å bruke tåregass eller vannkanonen, skytes det ut en gass som er ufarlig, men stinker så kraftig at demonstranten rømmer åstedet.

Stanken sitter igjen på kroppen og klærne i lang tid etterpå og inspirerer neppe til nye voldelige demonstrasjoner. Skunksprayen blir skutt fra en vannkanon, og stinker voldsomt, men er miljøvennlig, giftfri og så ufarlig at den kan drikkes uten frykt for skade, dersom du har dårlig smak.

«Skunk» er så effektivt at det kan brukes til å spre en folkemengde uten fare for liv og uten slike skader som for eksempel gummikuler kan påføre. Men Israel vil bare bruke «Skunk» dersom det er snakk om å stanse voldsbruk. Det kontroversielle våpenet kan også være svært lukrativt, og israelske kilder opplyser at Israel har blitt kontaktet av en lang rekke land rundt om i verden – som er interessert i å prøve «våpenet» ut, skriver Norge Idag.