TopClosure, oppfunnet av en israelsk plastisk kirurg, gir mulighet for raskt og midlertidig å stenge huden over et åpent sår i en nødssituasjon, skriver Israel21c. Flere sårede soldater i Operation Protective Edge har nytt godt av den nye israelske teknologien for å lukke åpne sår raskt og midlertidig før videre utredning og behandling. TopClosure 3S Trauma Management System er godkjent av myndighetene i Israel, USA og EU, og vil være nyttig både i krigssituasjoner og i forbindelse med naturkatastrofer som eksempelvis jordskjelv. Soroka University Medical Center i Beersheva bruker TopClosure for innkommende skader fra Gaza-konflikten, ifølge teknologiens oppfinner, Dr. Moris Topaz. "Vi har brukt det klinisk allerede i et par år og samlet mye data for å vise omfanget av applikasjoner," sier Topaz, som er sjef for plastisk kirurgi ved Hillel Yaffe Medical Center i Hadera. "Det har endret måten vi har håndtert sår på for å unngå ytterligere skade og forurensning av det skadede vevet." ”TopClosure gjør det mulig å strekke kantene av huden over såret med klebende festeplater plassert på hver sin side og festet med en stropp som settes inn i den første og deretter den andre platen. Denne raske prosedyren forenkler helbredelsen vesentlig,” forteller Topaz til Israel21c. "Når jeg prøver å lukke et sår med sting, bruker vi høy spenning på huden," sier han. "Med TopClosure kan vi spre spenningen på huden ca 100.000 ganger høyere enn vi kunne gjøre før." Enheten kan "glidelås"-åpnes slik at såret lett kan bli ytterligere vurdert og behandlet. Dettee midlertidige ”lukkingen av sår”-systemet er ment å brukes av leger, ambulansepersonell, kirurger og andre leger. "Det viktigste ved TopClosure er dets enkelhet," sier Topaz. Han forteller at leger som har fått benyttet det nye systemet ofte sier at de skulle ha ønsket at de hadde fått det tidligere.  "Mitt ønske er at det vil bli utplassert for alle leger og hver pasient som en ny teknologi som kan brukes hvor som helst i verden uten sofistikerte plastiskkirurgiprosedyre,” sier oppfinneren. Se mer her.my-mebel.net/www.homemagazin.com.ua

Israel_ambulansehelikopterTopClosure, oppfunnet av en israelsk plastisk kirurg, gir mulighet for raskt og midlertidig å stenge huden over et åpent sår i en nødssituasjon, skriver Israel21c. Flere sårede soldater i Operation Protective Edge har nytt godt av den nye israelske teknologien for å lukke åpne sår raskt og midlertidig før videre utredning og behandling.

TopClosure 3S Trauma Management System er godkjent av myndighetene i Israel, USA og EU, og vil være nyttig både i krigssituasjoner og i forbindelse med naturkatastrofer som eksempelvis jordskjelv. Soroka University Medical Center i Beersheva bruker TopClosure for innkommende skader fra Gaza-konflikten, ifølge teknologiens oppfinner, Dr. Moris Topaz.

“Vi har brukt det klinisk allerede i et par år og samlet mye data for å vise omfanget av applikasjoner,” sier Topaz, som er sjef for plastisk kirurgi ved Hillel Yaffe Medical Center i Hadera. “Det har endret måten vi har håndtert sår på for å unngå ytterligere skade og forurensning av det skadede vevet.”

”TopClosure gjør det mulig å strekke kantene av huden over såret med klebende festeplater plassert på hver sin side og festet med en stropp som settes inn i den første og deretter den andre platen. Denne raske prosedyren forenkler helbredelsen vesentlig,” forteller Topaz til Israel21c. “Når jeg prøver å lukke et sår med sting, bruker vi høy spenning på huden,” sier han. “Med TopClosure kan vi spre spenningen på huden ca 100.000 ganger høyere enn vi kunne gjøre før.”

Enheten kan “glidelås”-åpnes slik at såret lett kan bli ytterligere vurdert og behandlet. Dettee midlertidige ”lukkingen av sår”-systemet er ment å brukes av leger, ambulansepersonell, kirurger og andre leger.

“Det viktigste ved TopClosure er dets enkelhet,” sier Topaz. Han forteller at leger som har fått benyttet det nye systemet ofte sier at de skulle ha ønsket at de hadde fått det tidligere.  “Mitt ønske er at det vil bli utplassert for alle leger og hver pasient som en ny teknologi som kan brukes hvor som helst i verden uten sofistikerte plastiskkirurgiprosedyre,” sier oppfinneren. Se mer her.