”Jerusalem er en by der folk ikke har en nettverkskultur, og plutselig skjer ting”, sier en lokal gründer aktivist til Israel21c. "For bare to år siden startet vi vår første startups i Jerusalem. Vi følte oss alene, og vi lurte på når vi ville ha spart nok penger til å flytte til Tel Aviv. To år senere er oppstartscenen i Jerusalem blomstrende, "skrev Jerusalem-entreprenør Roy Munin på Facebook i mai i fjor. "Aldri før har byen vært så stolt og støttende for sitt innovative samfunn. Dette er begynnelsen på noe stort og spennende, " sier han i dag, til Israel21c. ”Faktisk er det vanskelig å ta et øyeblikksbilde av hovedstadens oppstartskultur på grunn av den raske utviklingen”, mener han. Ifølge Made in Jerusalem (MadeinJLM) - en frivillig paraplyorganisasjon for byens gründere, oppstartstjenesteytere og investorer – var det i 2013 60 nye Jerusalem startups, mot 10 i 2012. Roy Munin er manager for MadeinJLM, grunnlagt i 2012 av Internett entreprenør Uriel Shuraki og Jerusalem Venture Partners førsteamanuensis Hanan Brand. "Da jeg begynte på JVP for tre år siden dro jeg gå til Tel Aviv to eller tre ganger i uken for å finne startups, og jeg spurte meg selv hvorfor vi ikke hadde disse tingene i Jerusalem," sier Brand. "Hvert oppstartsfirma her trodde de var det eneste. Det var på tide å bringe dem sammen. " Jerusalem er hjem for mer enn 300 startups i media, kommunikasjon, programvare, biovitenskap og energi, inkludert siste standouts som uMoove, Zuta Labs, AnyClip, OrCam og BriefCam. I fjor alene ble det gjort avtaler for 110 millioner dollar, som involverte 35 nye Jerusalem-baserte startups. I mars 2014 Jerusalem Development Authority (JDA) lanserte "JNext" for å fremme og støtte tech sektoren. "Det som skjer i Jerusalem er veldig spennende, sprøtt og vakker", sier entreprenør Nadav Lankin, grunnlegger av DevOpsJLM, et tverrfaglig tech-orientert firma i Jerusalem til Israel21c.my-mebel.net/homemagazin.com.ua/

Jerusalem3”Jerusalem er en by der folk ikke har en nettverkskultur, og plutselig skjer ting”, sier en lokal gründer aktivist til Israel21c. “For bare to år siden startet vi vår første startups i Jerusalem. Vi følte oss alene, og vi lurte på når vi ville ha spart nok penger til å flytte til Tel Aviv. To år senere er oppstartscenen i Jerusalem blomstrende, “skrev Jerusalem-entreprenør Roy Munin på Facebook i mai i fjor.

“Aldri før har byen vært så stolt og støttende for sitt innovative samfunn. Dette er begynnelsen på noe stort og spennende, ” sier han i dag, til Israel21c.

”Faktisk er det vanskelig å ta et øyeblikksbilde av hovedstadens oppstartskultur på grunn av den raske utviklingen”, mener han. Ifølge Made in Jerusalem (MadeinJLM) – en frivillig paraplyorganisasjon for byens gründere, oppstartstjenesteytere og investorer – var det i 2013 60 nye Jerusalem startups, mot 10 i 2012.

Roy Munin er manager for MadeinJLM, grunnlagt i 2012 av Internett entreprenør Uriel Shuraki og Jerusalem Venture Partners førsteamanuensis Hanan Brand. “Da jeg begynte på JVP for tre år siden dro jeg gå til Tel Aviv to eller tre ganger i uken for å finne startups, og jeg spurte meg selv hvorfor vi ikke hadde disse tingene i Jerusalem,” sier Brand. “Hvert oppstartsfirma her trodde de var det eneste. Det var på tide å bringe dem sammen. ”

Jerusalem er hjem for mer enn 300 startups i media, kommunikasjon, programvare, biovitenskap og energi, inkludert siste standouts som uMoove, Zuta Labs, AnyClip, OrCam og BriefCam. I fjor alene ble det gjort avtaler for 110 millioner dollar, som involverte 35 nye Jerusalem-baserte startups.
I mars 2014 Jerusalem Development Authority (JDA) lanserte “JNext” for å fremme og støtte tech sektoren.

“Det som skjer i Jerusalem er veldig spennende, sprøtt og vakker”, sier entreprenør Nadav Lankin, grunnlegger av DevOpsJLM, et tverrfaglig tech-orientert firma i Jerusalem til Israel21c.