I USA har en egen Boikott-Israel gruppe kjempet i flere år for å få Hollywood-stjerner, kunstnere og musikere til å boikotte Israel. De har ikke hatt mye suksess. Og nå går 183 Hollywood-stjerner ut med et støttebrev til Israel i den pågående kampen mot Hamas. I spissen står blant annet filmstjerne og politiker Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone. Andre stjerner som har undertegnet brevet er Mayim Bialik, Minnie Driver, Kelsey Grammer, Seth Rogen, Rosanne Barr og Sarah Silverman. Hollywood-stjernene uttaler seg blant annet mot den "ideologien av hat og folkemord som gjenspeiles i Hamas 'charter, artikkel 7 som lyder:" Det er en jøde gjemmer seg bak meg, kom og drep ham! " Brevet som ble publisert i går som en annonse i ledende amerikanske underholdningsindustrimagasiner som Billboard, Variety og Hollywood Reporter, kritiserer Hamas for å sende et regn av raketter mot israelske byer, og for å holde sitt eget folk som gisler. ”Sykehus er for healing, ikke for å skjule våpen. Skolene er for læring, ikke for å lansere raketter. Barn er vårt håp, ikke våre menneskelige skjold, " heter det i det åpne brevet fra de 183 Hollywood-stjernene. ”Vi går sammen til støtte for de demokratiske verdier vi alle verner om og i håp om at den helbredende og transformative kraft av kunst kan brukes til å bygge broer av fred," skriver de. Oppropet ble initiert av ”det kreative fellesskapet for fred” - en organisasjon viet til å bekjempe økonomiske og kunstneriske boikott av Israel.www.okna-terminus.comhomemagazin.com.ua

Sylveste_ StalloneI USA har en egen Boikott-Israel gruppe kjempet i flere år for å få Hollywood-stjerner, kunstnere og musikere til å boikotte Israel. De har ikke hatt mye suksess. Og nå går 183 Hollywood-stjerner ut med et støttebrev til Israel i den pågående kampen mot Hamas. I spissen står blant annet filmstjerne og politiker Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone.

Andre stjerner som har undertegnet brevet er Mayim Bialik, Minnie Driver, Kelsey Grammer, Seth Rogen, Rosanne Barr og Sarah Silverman.

Hollywood-stjernene uttaler seg blant annet mot den “ideologien av hat og folkemord som gjenspeiles i Hamas ‘charter, artikkel 7 som lyder:” Det er en jøde gjemmer seg bak meg, kom og drep ham! ”

Brevet som ble publisert i går som en annonse i ledende amerikanske underholdningsindustrimagasiner som Billboard, Variety og Hollywood Reporter, kritiserer Hamas for å sende et regn av raketter mot israelske byer, og for å holde sitt eget folk som gisler. ”Sykehus er for healing, ikke for å skjule våpen. Skolene er for læring, ikke for å lansere raketter. Barn er vårt håp, ikke våre menneskelige skjold, ” heter det i det åpne brevet fra de 183 Hollywood-stjernene.

”Vi går sammen til støtte for de demokratiske verdier vi alle verner om og i håp om at den helbredende og transformative kraft av kunst kan brukes til å bygge broer av fred,” skriver de.

Oppropet ble initiert av ”det kreative fellesskapet for fred” – en organisasjon viet til å bekjempe økonomiske og kunstneriske boikott av Israel.