”Israel vinner sine kriger fordi Israel tror på vitenskap”, sa nylig den amerikanske programlederen Bill Maher. Etter at det er oppdaget at Hamas bygger tunneler under grensen mot Gaza er Israel i gang med å finne nye systemer og teknologier som kan oppdage tunneler, og nye systemer for å hindre bygging av tunneler under grensen. Israel forbereder seg på å bygge et nettverk av sensorer for å prøve å oppdage tunnelbygging, og planlegger også å plassere fysiske hindringer i noen av de mer følsomme stedene langs grensen, forteller en senior militær talsmann til Israel Hayom. Et nytt system blir testet ut i disse dager, og de første forsøkene har vist seg å være vellykkede, opplyser offisielle kilder til avisen. Det vil bli foretatt grundigere testing, og viser også disse testene et positivt resultat vil systemet bli utplassert. Det vil anslagsvis koste det israelske militæret investeringer på fra 430 millioner dollar til 720 millioner dollar for å få systemet implementert langs hele grensen, og det vil trolig ta ett års tid før det i så fall vil være på plass. Det er også mulig å bygge en fysisk hindring under bakken, men det er svært kostbart. Ifølge Israel Hayom vil det israelske militære trolig anbefale en blanding av fysisk infrastruktur der man mener det vil tjene formålet best, og teknologiske tiltak som involverer sensorer som kan oppdage graving av tunneler. "Det er ikke enkelt å oppdage tunneler, men det er noe som vi finner en løsning på, og etter min mening er den nær," sier administrerende direktør i våpensystemprodusentselskapet Rafael, Yedidia Yaari.kreminlb.com.uaкупить детское постельное белье

tunnel”Israel vinner sine kriger fordi Israel tror på vitenskap”, sa nylig den amerikanske programlederen Bill Maher. Etter at det er oppdaget at Hamas bygger tunneler under grensen mot Gaza er Israel i gang med å finne nye systemer og teknologier som kan oppdage tunneler, og nye systemer for å hindre bygging av tunneler under grensen.

Israel forbereder seg på å bygge et nettverk av sensorer for å prøve å oppdage tunnelbygging, og planlegger også å plassere fysiske hindringer i noen av de mer følsomme stedene langs grensen, forteller en senior militær talsmann til Israel Hayom.

Et nytt system blir testet ut i disse dager, og de første forsøkene har vist seg å være vellykkede, opplyser offisielle kilder til avisen. Det vil bli foretatt grundigere testing, og viser også disse testene et positivt resultat vil systemet bli utplassert. Det vil anslagsvis koste det israelske militæret investeringer på fra 430 millioner dollar til 720 millioner dollar for å få systemet implementert langs hele grensen, og det vil trolig ta ett års tid før det i så fall vil være på plass. Det er også mulig å bygge en fysisk hindring under bakken, men det er svært kostbart.

Ifølge Israel Hayom vil det israelske militære trolig anbefale en blanding av fysisk infrastruktur der man mener det vil tjene formålet best, og teknologiske tiltak som involverer sensorer som kan oppdage graving av tunneler. “Det er ikke enkelt å oppdage tunneler, men det er noe som vi finner en løsning på, og etter min mening er den nær,” sier administrerende direktør i våpensystemprodusentselskapet Rafael, Yedidia Yaari.