Flere toppledere i den amerikanske organisasjonen UJA-Federation of New York har besøkt Israel i det de kaller Operation Protective Edge Solidarity Mission. Under besøket lovet organisasjonen en støtte på 200 000 dollar til Barzilai Medical Center i Ashkelon, en kystby nær Gaza som har blitt rammet hardt av Hamas rakettangrep, skriver Ynet News.  Donasjonen til Barzilai Medical Center ble kunngjort i et møte på sykehuset mellom lederen for delegasjonen, Linda Mirels, og sykehuset generaldirektør dr. Chezi Levi. Gaven vil bli brukt til et laminektomisett, hasteutstyr for legevakten, laserutstyr for øye kirurgi og oftalmisk ultralyd, og et anestesiapparat plassert i operasjonsalen, skriver den israelske avisen. Delegasjonen fra New York besøkte både Tel Aviv og byer i de hardest rammede områdene i sør, hvor de besøkte traumesentre, sykehus, bomberom og fikk orienteringer fra sentrale nasjonale sikkerhetsrådgivere og fra UJA-Federation nettverksbyråer, American Jewish Joint Distribution Committee (JDC), Israel Trauma Coalition (ITC), og Jewish Agency for Israel (Jafi). UJA-Federation har frem til i dag gitt støtte til ulike tiltak i Israel på i alt 2,1 millioner kroner.cisa киевдетские одеяла

Barzilai_Medical_CenterFlere toppledere i den amerikanske organisasjonen UJA-Federation of New York har besøkt Israel i det de kaller Operation Protective Edge Solidarity Mission. Under besøket lovet organisasjonen en støtte på 200 000 dollar til Barzilai Medical Center i Ashkelon, en kystby nær Gaza som har blitt rammet hardt av Hamas rakettangrep, skriver Ynet News. 

Donasjonen til Barzilai Medical Center ble kunngjort i et møte på sykehuset mellom lederen for delegasjonen, Linda Mirels, og sykehuset generaldirektør dr. Chezi Levi. Gaven vil bli brukt til et laminektomisett, hasteutstyr for legevakten, laserutstyr for øye kirurgi og oftalmisk ultralyd, og et anestesiapparat plassert i operasjonsalen, skriver den israelske avisen.

Delegasjonen fra New York besøkte både Tel Aviv og byer i de hardest rammede områdene i sør, hvor de besøkte traumesentre, sykehus, bomberom og fikk orienteringer fra sentrale nasjonale sikkerhetsrådgivere og fra UJA-Federation nettverksbyråer, American Jewish Joint Distribution Committee (JDC), Israel Trauma Coalition (ITC), og Jewish Agency for Israel (Jafi). UJA-Federation har frem til i dag gitt støtte til ulike tiltak i Israel på i alt 2,1 millioner kroner.