Hamas håpte på å spre frykt i Israel gjennom å produsere en propagandasang som oppfordret israelske arabere til å utføre terrorangrep. Selv om teksten henvender seg til arabere er videoklippet sluppet på hebraisk, åpenbart for å demoralisere israelere. Men så lett skremte har israelerne aldri vært. Nå er sangen blitt årets store sommerslager, skriver Israel National News. Israelerne har det gøy med sangen, og harselerer med den på youtube ved å lage en lang rekke private versjoner. Låten med det hebraiske refrenget som på engelsk betyr "Attack! Carry Out Terror Strikes” har en fengende rytme. Og israelerne finner den ekstra morsom siden den synges på blomstrende hebraisk, strødd med ikke-eksisterende ord sunget på en tung arabisk aksent. Dermed ble den en stor sommerhit. Her er originalsangen som var ment å skremme vannet av israelerne, etterfulgt av noen av de israelsk produserte versjonene En Lion King-versjon En akustisk versjon Smurfeversjonen Spille på glass-versjon En papegøye-versjon Capella-versjonenсейф киевдетские подушки

Hamas_prpagandasangHamas håpte på å spre frykt i Israel gjennom å produsere en propagandasang som oppfordret israelske arabere til å utføre terrorangrep. Selv om teksten henvender seg til arabere er videoklippet sluppet på hebraisk, åpenbart for å demoralisere israelere. Men så lett skremte har israelerne aldri vært. Nå er sangen blitt årets store sommerslager, skriver Israel National News.

Israelerne har det gøy med sangen, og harselerer med den på youtube ved å lage en lang rekke private versjoner. Låten med det hebraiske refrenget som på engelsk betyr “Attack! Carry Out Terror Strikes” har en fengende rytme. Og israelerne finner den ekstra morsom siden den synges på blomstrende hebraisk, strødd med ikke-eksisterende ord sunget på en tung arabisk aksent. Dermed ble den en stor sommerhit.

Her er originalsangen som var ment å skremme vannet av israelerne, etterfulgt av noen av de israelsk produserte versjonene

En Lion King-versjon En akustisk versjon Smurfeversjonen Spille på glass-versjon En papegøye-versjon Capella-versjonen