Den israelske hæren meldte i går om at Hamas og andre terrororganisasjoner fortsetter å skyte fra Shifa Sykehuset og nærliggende områder, og at tusenvis av palestinere har slått seg ned nær sykehuset for å forhindre Israel i å ramme utskytningsrampene i sykehuset og områdene rundt. Samtidig slipper Israel inn store mengder med mat og medisiner til befolkningen i Gaza, melder Israel Hayom. Generalmajor Yoav Mordechai (bildet), som har koordineringsansvaret for de statlige virksomhetene i det Israel kaller territoriene, opplyser om at Israel har gitt 200 lastebiler med grunnleggende matvarer, medisiner, medisinsk utstyr og hygieneprodukter som vil bli gitt til bistandsgrupper og deretter distribuert til sivilbefolkningen i Gaza, tillatelse til å kjøre inn i Gaza fra Israel. Allerede for tre uker siden tilbød den israelske Røde Kors-organisasjonen Magen David Adom å levere blodenheter og donasjoner til Gazastripen for å hjelpe sårede. Den humanitære gesten ble avvist av de palestinske selvstyremyndighetene i følge den israelske avisen Israel Hayom. Blodet som ble tilbudt kom fra israelsk arabiske givere. Det ble ikke gitt noen begrunnelse for at de palestinske myndighetene ikke ville ta imot hjelpen. Israels forsvarsstyrker har også satt opp et feltsykehus på grenseovergangen Erez for å behandle sårede palestinere. Sykehuset drives av IDF Medical Corps og er i en befestet struktur. Beslutningen om å sette opp sykehuset ble godkjent av regjeringen på grunnlag av en innstilling fra generalmajor Yoav Mordechai. Den israelske hærens pressetalsmann sier at sykehuset ble satt opp for å gi humanitær medisinsk hjelp til den palestinske befolkningen på Gazastripen. Sykehuset kan gi grunnleggende helsetjenester og har en fødeavdeling.сейф купить киевподушки ортопедические

Yoav_MordechaiDen israelske hæren meldte i går om at Hamas og andre terrororganisasjoner fortsetter å skyte fra Shifa Sykehuset og nærliggende områder, og at tusenvis av palestinere har slått seg ned nær sykehuset for å forhindre Israel i å ramme utskytningsrampene i sykehuset og områdene rundt. Samtidig slipper Israel inn store mengder med mat og medisiner til befolkningen i Gaza, melder Israel Hayom.

Generalmajor Yoav Mordechai (bildet), som har koordineringsansvaret for de statlige virksomhetene i det Israel kaller territoriene, opplyser om at Israel har gitt 200 lastebiler med grunnleggende matvarer, medisiner, medisinsk utstyr og hygieneprodukter som vil bli gitt til bistandsgrupper og deretter distribuert til sivilbefolkningen i Gaza, tillatelse til å kjøre inn i Gaza fra Israel.

Allerede for tre uker siden tilbød den israelske Røde Kors-organisasjonen Magen David Adom å levere blodenheter og donasjoner til Gazastripen for å hjelpe sårede. Den humanitære gesten ble avvist av de palestinske selvstyremyndighetene i følge den israelske avisen Israel Hayom. Blodet som ble tilbudt kom fra israelsk arabiske givere. Det ble ikke gitt noen begrunnelse for at de palestinske myndighetene ikke ville ta imot hjelpen.

Israels forsvarsstyrker har også satt opp et feltsykehus på grenseovergangen Erez for å behandle sårede palestinere. Sykehuset drives av IDF Medical Corps og er i en befestet struktur. Beslutningen om å sette opp sykehuset ble godkjent av regjeringen på grunnlag av en innstilling fra generalmajor Yoav Mordechai.

Den israelske hærens pressetalsmann sier at sykehuset ble satt opp for å gi humanitær medisinsk hjelp til den palestinske befolkningen på Gazastripen. Sykehuset kan gi grunnleggende helsetjenester og har en fødeavdeling.