Flertallet av Israels befolkning er innen rekkevidde for raketter blir avfyrt fra Gazastripen av terrororganisasjonen Hamas. Samtidig fortsetter organisasjonen ”Save a child's heart” sitt humanitære prosjekt, og sørger for at barn fra Gaza som lider av hjertesykdommer får medisinsk hjelp på et israelsk sykehus. Hvert år blir 150 barn fra Gaza og Vestbredden behandlet som en del av dette prosjektet. "Vi er leger, vår jobb er å ta vare på folk. Barna som kommer hit har ikke gjort noen noe vondt, de trenger vår hjelp, og vi vil fortsette å hjelpe dem." sier en lege ved Israels Wolfson Hospital, som er knyttet til prosjektet. Se her.сейф киев купитькупить покрывало

sykehus_IsraelFlertallet av Israels befolkning er innen rekkevidde for raketter blir avfyrt fra Gazastripen av terrororganisasjonen Hamas. Samtidig fortsetter organisasjonen ”Save a child’s heart” sitt humanitære prosjekt, og sørger for at barn fra Gaza som lider av hjertesykdommer får medisinsk hjelp på et israelsk sykehus. Hvert år blir 150 barn fra Gaza og Vestbredden behandlet som en del av dette prosjektet.

“Vi er leger, vår jobb er å ta vare på folk. Barna som kommer hit har ikke gjort noen noe vondt, de trenger vår hjelp, og vi vil fortsette å hjelpe dem.” sier en lege ved Israels Wolfson Hospital, som er knyttet til prosjektet. Se her.