Flere internasjonale artister har måttet avlyse konserter i Tel Aviv denne måneden. Det har de ikke gjort som noen protest mot Israel, men i overenstemmelse med israelske myndigheter, som av sikkerhetsgrunner helst ikke vil ha for store foleansamlinger på ett sted. Selv om risikoen er liten for at en terrorrakett skal komme forbi Iron Dome-forsvaret og lande i byen, er den tross alt til stede. Blant de som avlyser er Backstreet Boys. Bandet skulle ha spilt på  Ra'anana Amfiteater 29, 30 og 31. juli. I en pressemelding presiserer bandet at det ikke er snakk om en endelig avlysning av konsertene i Tel Aviv, men om en utsettelse. «Vi beklager å måtte informere dere at Backstreet Boys-konsertene som var lagt til 29, 30 og 31. juli på Ra'anana Amfiteater har blitt utsatt. Dette er en stor skuffelse for bandet og fansen da dette skulle bli vårt første besøk i Israel, og vi så frem imot å møte fansen vår. Vi jobber allerede med produsentene for å finne nye datoer våren 2015, og vil varsle alle så snart det lar seg gjøre. Masse kjærlighet til alle», skriver bandet i den offisielle uttalelsen som The Hollywood Reporter og VG siterer. Den israelske promotøren, Tal Sherf, forklarte i en uttalelse at nye datoer er undersøkt i håp om en ny turné-runde neste år, skriver VG. "Bandet vil gjøre alt for å kunngjøre nye datoer så fort det lar seg gjøre. Vi vet at mange lojale fans gledet seg til disse tre konsertene, og vi kan si at vi har jobbet mot nye datoer i mars eller april 2015. Nå deler vi bønner for folket i Israel, så vel som for våre soldater - må de returnere hjem i fred", forklarer dem.сейфы огнестойкиекупить постельное белье

Backstreet_boysFlere internasjonale artister har måttet avlyse konserter i Tel Aviv denne måneden. Det har de ikke gjort som noen protest mot Israel, men i overenstemmelse med israelske myndigheter, som av sikkerhetsgrunner helst ikke vil ha for store foleansamlinger på ett sted. Selv om risikoen er liten for at en terrorrakett skal komme forbi Iron Dome-forsvaret og lande i byen, er den tross alt til stede. Blant de som avlyser er Backstreet Boys. Bandet skulle ha spilt på  Ra’anana Amfiteater 29, 30 og 31. juli. I en pressemelding presiserer bandet at det ikke er snakk om en endelig avlysning av konsertene i Tel Aviv, men om en utsettelse.

«Vi beklager å måtte informere dere at Backstreet Boys-konsertene som var lagt til 29, 30 og 31. juli på Ra’anana Amfiteater har blitt utsatt. Dette er en stor skuffelse for bandet og fansen da dette skulle bli vårt første besøk i Israel, og vi så frem imot å møte fansen vår. Vi jobber allerede med produsentene for å finne nye datoer våren 2015, og vil varsle alle så snart det lar seg gjøre. Masse kjærlighet til alle», skriver bandet i den offisielle uttalelsen som The Hollywood Reporter og VG siterer.

Den israelske promotøren, Tal Sherf, forklarte i en uttalelse at nye datoer er undersøkt i håp om en ny turné-runde neste år, skriver VG.

“Bandet vil gjøre alt for å kunngjøre nye datoer så fort det lar seg gjøre. Vi vet at mange lojale fans gledet seg til disse tre konsertene, og vi kan si at vi har jobbet mot nye datoer i mars eller april 2015. Nå deler vi bønner for folket i Israel, så vel som for våre soldater – må de returnere hjem i fred”, forklarer dem.