En israeler skal produsere de neste Star Wars filmene, melder Ynet News. Den israelske produsenten Ram Bergman er født og oppvokst i den sentrale israelske byen Rishon Lezion, men er snart på reise til outerspace - i filmene i det minste, skriver den israelske avisen. Ram Bergman har blitt en stigende stjerne i Hollywood de siste årene takket være sin produksjon av en rekke høykvalitetsfilmer som "Looper" og "Don Jon". Nå er han valgt til å produsere to av de tre neste episodene i "Star Wars"-sagaen. "Star Wars: Episode VII," åpner den nyeste trilogien i serien. Den er filmet i London med stjerner fra den originale trilogien, under ledelse av JJ Abrams, som tidligere regisserte "Lost", "Super 8", og "Star Trek". Abrams, en vellykket Hollywood-regissør, var ventet å produsere også den neste episoden, men nå er det avslørt at Walt Disney Studios, som har rettighetene til sagaen, har bestemt at de neste to episodene vil bli skrevet og regissert av Rian Johnson ("Brick", "The Brothers Bloom», «Looper») Johnson regnes som en av de mest fremtredende regissører i den amerikanske uavhengige filmindustrien og alle hans filmer har blitt produsert av israelske Ram Bergman. Ynet News mener at Walt Disney Company trolig ble imponert over suksessen til "Looper", en science fiction thriller med Bruce Willis, som ble produsert med et beskjedent budsjett og genererte mer enn 176 millioner dollar over hele verden, og besluttet derfor å gi oppdraget til Johnson og Bergman. I disse dager er Bergman opptatt med å produserer skuespiller Natalie Portman sin første film som regissør, "A Tale of Love and Darkness", som er basert på en bok fra 2002 av den israelske forfatteren Amos Oz, og ble skutt i Jerusalem for flere måneder siden.сейфы оружейныеwww.dmi.com.ua

Ram_BergmanEn israeler skal produsere de neste Star Wars filmene, melder Ynet News. Den israelske produsenten Ram Bergman er født og oppvokst i den sentrale israelske byen Rishon Lezion, men er snart på reise til outerspace – i filmene i det minste, skriver den israelske avisen. Ram Bergman har blitt en stigende stjerne i Hollywood de siste årene takket være sin produksjon av en rekke høykvalitetsfilmer som “Looper” og “Don Jon”. Nå er han valgt til å produsere to av de tre neste episodene i “Star Wars”-sagaen.

“Star Wars: Episode VII,” åpner den nyeste trilogien i serien. Den er filmet i London med stjerner fra den originale trilogien, under ledelse av JJ Abrams, som tidligere regisserte “Lost”, “Super 8”, og “Star Trek”.

Abrams, en vellykket Hollywood-regissør, var ventet å produsere også den neste episoden, men nå er det avslørt at Walt Disney Studios, som har rettighetene til sagaen, har bestemt at de neste to episodene vil bli skrevet og regissert av Rian Johnson (“Brick”, “The Brothers Bloom», «Looper»)

Johnson regnes som en av de mest fremtredende regissører i den amerikanske uavhengige filmindustrien og alle hans filmer har blitt produsert av israelske Ram Bergman.

Ynet News mener at Walt Disney Company trolig ble imponert over suksessen til “Looper”, en science fiction thriller med Bruce Willis, som ble produsert med et beskjedent budsjett og genererte mer enn 176 millioner dollar over hele verden, og besluttet derfor å gi oppdraget til Johnson og Bergman.

I disse dager er Bergman opptatt med å produserer skuespiller Natalie Portman sin første film som regissør, “A Tale of Love and Darkness”, som er basert på en bok fra 2002 av den israelske forfatteren Amos Oz, og ble skutt i Jerusalem for flere måneder siden.