Den verdensomspennende boikottaksjonen mot Israel, rettet inn mot å forhindre artister i å opptre i landet, hindret verken Rolling Stones eller Justin Timberlake i å opptre i Israel denne forsommeren, og ser ikke ut til å forhindre så mange andre artister heller. Få land har så hyppige besøk av verdensstjerner som Israel. Nå er det godt håp om at også det britiske rockebandet Coldplay og sangeren Robbie Williams vil gjeste landet. I følge avisen Yedioth Ahronoth er det seriøse forhandlinger for å få disse artistene til å opptre i Israel neste sommer. Dessuten er den australske prinsessen av pop, Kylie Minogue, (bilde)  ventet å lande i Israel i november, skriver Ynet News. De tre har alle fått flere forslag fra ulike israelske produsenter. Minogue, 46, vil sannsynligvis gi minst ett show på Tel Avivs Nokia Arena, mens fire forskjellige produsenter konkurrerer om retten til å bringe 40-åringen Williams til Israel. Etter mislykkede forsøk på å få Coldplay til å opptre i landet i det siste har bandets representanter allerede lovet at de vil forsøke å sikre en dato for en konsert i Israel som en del av 2015 tur for de nye album "Ghost Stories."  металлообработкаwww.nl.ua/

Kylie_MinogueDen verdensomspennende boikottaksjonen mot Israel, rettet inn mot å forhindre artister i å opptre i landet, hindret verken Rolling Stones eller Justin Timberlake i å opptre i Israel denne forsommeren, og ser ikke ut til å forhindre så mange andre artister heller. Få land har så hyppige besøk av verdensstjerner som Israel. Nå er det godt håp om at også det britiske rockebandet Coldplay og sangeren Robbie Williams vil gjeste landet. I følge avisen Yedioth Ahronoth er det seriøse forhandlinger for å få disse artistene til å opptre i Israel neste sommer.

Dessuten er den australske prinsessen av pop, Kylie Minogue, (bilde)  ventet å lande i Israel i november, skriver Ynet News. De tre har alle fått flere forslag fra ulike israelske produsenter. Minogue, 46, vil sannsynligvis gi minst ett show på Tel Avivs Nokia Arena, mens fire forskjellige produsenter konkurrerer om retten til å bringe 40-åringen Williams til Israel.

Etter mislykkede forsøk på å få Coldplay til å opptre i landet i det siste har bandets representanter allerede lovet at de vil forsøke å sikre en dato for en konsert i Israel som en del av 2015 tur for de nye album “Ghost Stories.”