Det er ingen grunn til å fortvile for Israel-turister. Landet har som andre land et stort utvalg i hoteller og hospits til høyst ulike prisklasser. Det er fullt mulig å finne billige overnattingsteder i de israelske byene, alt avhengig av hvor kresen man er på luksus og service. Og ofte kan jo små billige familiedrevne hoteller være vel så trivelige som de store turisthotellene. Men gjennomsnittlig er hotellpriser i Jerusalem og Tel Aviv er blant de høyeste i verden , ifølge en Bloomberg liste over hotellpriser i 106 byer verden over, skriver Ynet News. Tel Aviv rangert som nummer 14 på listen, med en gjennomsnittlig hotellpris på 223 dollar pr. natt. Jerusalem var ikke langt bak, med gjennomsnittlig pris  for et hotellrom på 203 dollar . De to israelske byene har høyere gjennomsnittlige rompriser enn Tokyo (rangert som nummer 20) , hvor den gjennomsnittlige hotellromprisen er 198 dollar. Milano, den nordlige italienske motehovedstaden, ble rangert som nummer 28 med en gjennomsnittlig pris på 185, skriver avisen. Moskva, vanligvis oppfattet som en kostbar by, blir rangert som nummer 30 på Bloomberg-listen, mens en by som Berlin er helt nede på 62.plass. Dyrest er hotellene, kanskje ikke spesielt uventet, i Geneve. Der er gjennomsnittsprisen for et hotellrom på 308 dollar pr. natt. Bloomberg mener det skyldes høy etterspørsel siden Geneve er et knutepunkt for FN-grupper og andre internasjonale organisasjoner, men Sveits er jo som kjent også et land med normalt høyt prisnivå på det meste. Dubai i De forente arabiske emirater var den nest dyreste byen i form av hotellpriser, fulgt av Kuwait, Zürich, Miami, Hong Kong, Edinburgh, London, Singapore, og New York og Paris. Så du vil i det minste gjennomsnittlig komme billigere fra hotellregningen i Tel Aviv og Jerusalem enn i tradisjonelle norske reisemål som Paris eller London. Og frister ikke hotellprisene, kan kanskje disse severdighetene friste i stedet: http://www.jerusalem360.co.il/eng/  homemagazin.com.ua/nl.ua/

Tel_Aviv3Det er ingen grunn til å fortvile for Israel-turister. Landet har som andre land et stort utvalg i hoteller og hospits til høyst ulike prisklasser. Det er fullt mulig å finne billige overnattingsteder i de israelske byene, alt avhengig av hvor kresen man er på luksus og service. Og ofte kan jo små billige familiedrevne hoteller være vel så trivelige som de store turisthotellene. Men gjennomsnittlig er hotellpriser i Jerusalem og Tel Aviv er blant de høyeste i verden , ifølge en Bloomberg liste over hotellpriser i 106 byer verden over, skriver Ynet News.

Tel Aviv rangert som nummer 14 på listen, med en gjennomsnittlig hotellpris på 223 dollar pr. natt. Jerusalem var ikke langt bak, med gjennomsnittlig pris  for et hotellrom på 203 dollar .

De to israelske byene har høyere gjennomsnittlige rompriser enn Tokyo (rangert som nummer 20) , hvor den gjennomsnittlige hotellromprisen er 198 dollar. Milano, den nordlige italienske motehovedstaden, ble rangert som nummer 28 med en gjennomsnittlig pris på 185, skriver avisen. Moskva, vanligvis oppfattet som en kostbar by, blir rangert som nummer 30 på Bloomberg-listen, mens en by som Berlin er helt nede på 62.plass.

Dyrest er hotellene, kanskje ikke spesielt uventet, i Geneve. Der er gjennomsnittsprisen for et hotellrom på 308 dollar pr. natt. Bloomberg mener det skyldes høy etterspørsel siden Geneve er et knutepunkt for FN-grupper og andre internasjonale organisasjoner, men Sveits er jo som kjent også et land med normalt høyt prisnivå på det meste. Dubai i De forente arabiske emirater var den nest dyreste byen i form av hotellpriser, fulgt av Kuwait, Zürich, Miami, Hong Kong, Edinburgh, London, Singapore, og New York og Paris. Så du vil i det minste gjennomsnittlig komme billigere fra hotellregningen i Tel Aviv og Jerusalem enn i tradisjonelle norske reisemål som Paris eller London.

Og frister ikke hotellprisene, kan kanskje disse severdighetene friste i stedet:

http://www.jerusalem360.co.il/eng/