Israelske gründerbedrifter viste seg frem for det amerikanske markedet i Jersey City nylig. Jersey City var vertskap for konferansen der det deltok åtte israelske nyoppstartede bedrifter, med deltakere som sier de håper presentasjonene vil føre til at flere bedrifter velger New Jersey og Jersey City spesielt som en base, skriver den lokale avisen The Jersey Journal. Ido Aharoni, generalkonsul for Israel i New York, sier at  konferansen var en måte å introdusere Israels "konkurransefortrinn" og "enorme grad av kreativitet" til amerikanske investorer. Heretter vil den israelske konsulen bruke mer tid på å fremme israelske selskaper og den israelske eksportnæringen. "Vi har  brukt for mye tid og for mye energi på å diskutere våre geopolitiske problemer, som er viktige, men for det meste irrelevant for den gjennomsnittlige amerikaner," sier han til The Jersey Journal. Israel har flere nyetableringer per innbygger enn noe annet land på kloden, og er nr. 2, etter USA, i det totale antallet nyetablerte selskaper. Åtte av dem deltok på presentasjonen i Jersey City. Blant disse var et selskap, Pango,  som sier at deres app kan kutte ned ventetiden på parkeringshus, og Farmigo, også et online-selskap som forbinder bønder med kunder.homemagazin.com.ua/посудомоечные машины

FamigoIsraelske gründerbedrifter viste seg frem for det amerikanske markedet i Jersey City nylig. Jersey City var vertskap for konferansen der det deltok åtte israelske nyoppstartede bedrifter, med deltakere som sier de håper presentasjonene vil føre til at flere bedrifter velger New Jersey og Jersey City spesielt som en base, skriver den lokale avisen The Jersey Journal. Ido Aharoni, generalkonsul for Israel i New York, sier at  konferansen var en måte å introdusere Israels “konkurransefortrinn” og “enorme grad av kreativitet” til amerikanske investorer.

Heretter vil den israelske konsulen bruke mer tid på å fremme israelske selskaper og den israelske eksportnæringen. “Vi har  brukt for mye tid og for mye energi på å diskutere våre geopolitiske problemer, som er viktige, men for det meste irrelevant for den gjennomsnittlige amerikaner,” sier han til The Jersey Journal.

Israel har flere nyetableringer per innbygger enn noe annet land på kloden, og er nr. 2, etter USA, i det totale antallet nyetablerte selskaper. Åtte av dem deltok på presentasjonen i Jersey City. Blant disse var et selskap, Pango,  som sier at deres app kan kutte ned ventetiden på parkeringshus, og Farmigo, også et online-selskap som forbinder bønder med kunder.