Tel Aviv sentrum har den største konsentrasjonen i verden av bygninger utformet i Bauhaus internasjonal arkitekturstil, noe som gir byen sin spesielle posisjon i moderne arkitektonisk kultur, skriver European Jewish Press. Tel Avivs "White City" ble erklært som å være en World Heritage Site av UNESCO, FNs organ for utdanning og kultur, i 2003. Siden den gang har Tel Aviv-Jaffa kommune årlig markert UNESCOs  vedtak gjennom en serie med kulturarrangementer. Feiringen skjer førstkommende torsdag. Er du i Tel Aviv denne dagen har du mange spennende aktiviteter å velge mellom. White Night er en feiring med dusinvis av hendelser som finner sted på samme tid over hele byen - både utendørs og på kulturelle sentre - med start i de tidlige timer på kvelden og slutt i de små timer på morgenen, skriver telegrambyrået. Hendelsene er åpne for publikum enten gratis eller for en symbolsk sum, og de er invitert til å nyte et stort utvalg av musikalske, teater- og danseforestillinger, allsang, folkedans, utdrag fra operaer, klassisk musikk-konserter, jazzensembler, rock og alternativ musikk-konserter, videopresentasjoner, møter med kunstnere og skapere, kunstsalg, diktlesning, diskusjoner om litteratur og filosofi, nattlige sportslige aktiviteter, yogatimer ved daggry, shopping og gateparader. Så denne dagen kan turister og fastboende oppleve mye spennende. Bauhaus-bygningene som feires denne natten vil være dekorativt opplyst. I alle årene av sin eksistens har White Night vært en stor suksess blant alle som har deltatt, skriver European Jweish press.nl.ua/nl.ua/

Tel_Aviv_hvitTel Aviv sentrum har den største konsentrasjonen i verden av bygninger utformet i Bauhaus internasjonal arkitekturstil, noe som gir byen sin spesielle posisjon i moderne arkitektonisk kultur, skriver European Jewish Press. Tel Avivs “White City” ble erklært som å være en World Heritage Site av UNESCO, FNs organ for utdanning og kultur, i 2003. Siden den gang har Tel Aviv-Jaffa kommune årlig markert UNESCOs  vedtak gjennom en serie med kulturarrangementer. Feiringen skjer førstkommende torsdag. Er du i Tel Aviv denne dagen har du mange spennende aktiviteter å velge mellom.

White Night er en feiring med dusinvis av hendelser som finner sted på samme tid over hele byen – både utendørs og på kulturelle sentre – med start i de tidlige timer på kvelden og slutt i de små timer på morgenen, skriver telegrambyrået.

Hendelsene er åpne for publikum enten gratis eller for en symbolsk sum, og de er invitert til å nyte et stort utvalg av musikalske, teater- og danseforestillinger, allsang, folkedans, utdrag fra operaer, klassisk musikk-konserter, jazzensembler, rock og alternativ musikk-konserter, videopresentasjoner, møter med kunstnere og skapere, kunstsalg, diktlesning, diskusjoner om litteratur og filosofi, nattlige sportslige aktiviteter, yogatimer ved daggry, shopping og gateparader. Så denne dagen kan turister og fastboende oppleve mye spennende.

Bauhaus-bygningene som feires denne natten vil være dekorativt opplyst. I alle årene av sin eksistens har White Night vært en stor suksess blant alle som har deltatt, skriver European Jweish press.