Japans største farmasøytiske selskap, Takeda, signerte nylig en avtale med det store israelske legemiddelfirmaet Teva Pharmaceutical Industries om å kommersialisere det israelske selskapets innovative behandling for Parkinsons sykdom, rasagilin, i Japan, skriver Ynet News. Rasagilin-tablettene, som er godkjent i over 40 land for behandling av Parkinsons sykdom, fikk Storbritannia og EU-markedsføringstillatelse i 2005 og ble godkjent i USA i 2006. Det er anslått er det er mellom 150 000 og180 000 personer diagnostisert med Parkinsons sykdom i Japan. "Mange av dem venter på en ny behandling," sier Nancy Joseph-Ridge i Takeda Pharmaceutical Development Division i Osaka. "Vi vil fortsette arbeidet med å utvikle i samarbeid med Teva slik at vi kan ta dette legemidlet til japanske pasienter så raskt som mulig," sier hun. Dr. Michael Hayden i Teva sier at denne avtalen representerer selskapets fortsatte forpliktelser til å innføre selskapets innovative legemidler til pasienter i Japan. Teva og Takeda inngikk en avtale i desember 2013 om å utvikle preparatet glatirameracetat for behandling av multippel sklerose. Rasagilin er utviklet av Teva, men ble opprinnelig oppdaget av to Haifa Technion professorer, John Finberg og Moussa Youdim, som var sentrale i den tidlige kliniske utviklingen av anti-Parkinson medisiner, skriver Ynet News.   Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse i sentralnervesystemet, som har symptomer som inkluderer risting, stivhet, treghet i bevegelse, samt demens i avanserte stadier. Anslagsvis syv til 10 millioner mennesker lider av sykdommen over hele verden i henhold til Parkinson’s Disease Foundation.посудомоечные машиныручной инструмент

ParkinsonsJapans største farmasøytiske selskap, Takeda, signerte nylig en avtale med det store israelske legemiddelfirmaet Teva Pharmaceutical Industries om å kommersialisere det israelske selskapets innovative behandling for Parkinsons sykdom, rasagilin, i Japan, skriver Ynet News. Rasagilin-tablettene, som er godkjent i over 40 land for behandling av Parkinsons sykdom, fikk Storbritannia og EU-markedsføringstillatelse i 2005 og ble godkjent i USA i 2006. Det er anslått er det er mellom 150 000 og180 000 personer diagnostisert med Parkinsons sykdom i Japan.

“Mange av dem venter på en ny behandling,” sier Nancy Joseph-Ridge i Takeda Pharmaceutical Development Division i Osaka. “Vi vil fortsette arbeidet med å utvikle i samarbeid med Teva slik at vi kan ta dette legemidlet til japanske pasienter så raskt som mulig,” sier hun.

Dr. Michael Hayden i Teva sier at denne avtalen representerer selskapets fortsatte forpliktelser til å innføre selskapets innovative legemidler til pasienter i Japan. Teva og Takeda inngikk en avtale i desember 2013 om å utvikle preparatet glatirameracetat for behandling av multippel sklerose.

Rasagilin er utviklet av Teva, men ble opprinnelig oppdaget av to Haifa Technion professorer, John Finberg og Moussa Youdim, som var sentrale i den tidlige kliniske utviklingen av anti-Parkinson medisiner, skriver Ynet News.   Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse i sentralnervesystemet, som har symptomer som inkluderer risting, stivhet, treghet i bevegelse, samt demens i avanserte stadier. Anslagsvis syv til 10 millioner mennesker lider av sykdommen over hele verden i henhold til Parkinson’s Disease Foundation.