Svenske Ving, danske Spies og finske Tjäreborg lanserer nå Tel Aviv som reisemål. Storsatsingen kommer samtidig som Israel opplever tidenes turistrekord, skriver miff.no med Boarding.no som kilde. De tre reisearrangørene tilbyr reiser med rutefly og hotell på destinasjonen året rundt. Både SAS og Norwegian flyr direkte til Tel Aviv fra København og Stockholm. De reisende kan selv velge lengden på oppholdet, skriver Boarding.no. Boarding.no beskriver Tel Aviv som ”den definitive urbane feriedestinasjonen”, og forteller at byen de senere årene har skapt seg et rykte som ”Midtøstens kosmopolitiske perle”. "Vi er svært glade over at Ving, Spies og Tjäreborg lanserer Tel Aviv fra Norden. Tel Aviv tilbyr en fantastisk kombinasjon av strandby, kultur, kulinariske opplevelser, og festligheter i et nærmest ubegrenset utvalg hele året. Man kan også reise på dagstur til Jerusalem og Dødehavet", sier Uri Taub, som er turistattaché ved Den israelske statens turistbyrå for de nordiske og baltiske landene samt Nederland. ”Tel Aviv er virkelig en by som aldri sover. På mindre en 4,5 timer fra Norden kommer man til den avslappende og energiske strandbyen. Tel Aviv som har en 13 km lang, hvit sandstrand, 300 soldager på ett år og en levende middelhavsatmosfære er et perfekt reisemål for folk som er bosatt i Norden. Tel Aviv er også kjent for sitt liberale kulturliv, dynamiske underholdningsliv, og byen har et natteliv som kan sammenlignes med verdensmetropolene”, skriver Boarding.no. Totalt 705.000 turister besøkte Israel i første kvartal 2014. Det er en økning på 17 prosent i forhold til samme periode i 2013. Dette er den største økningen noensinne, ifølge Boarding.no. Fra Norden økte antallet turister til Israel i samme periode med 18 prosent, noe som vil si at antall reisende var 36.500.  nl.ua/пневмоинструмент

Tel_Aviv3Svenske Ving, danske Spies og finske Tjäreborg lanserer nå Tel Aviv som reisemål. Storsatsingen kommer samtidig som Israel opplever tidenes turistrekord, skriver miff.no med Boarding.no som kilde. De tre reisearrangørene tilbyr reiser med rutefly og hotell på destinasjonen året rundt. Både SAS og Norwegian flyr direkte til Tel Aviv fra København og Stockholm. De reisende kan selv velge lengden på oppholdet, skriver Boarding.no. Boarding.no beskriver Tel Aviv som ”den definitive urbane feriedestinasjonen”, og forteller at byen de senere årene har skapt seg et rykte som ”Midtøstens kosmopolitiske perle”.

“Vi er svært glade over at Ving, Spies og Tjäreborg lanserer Tel Aviv fra Norden. Tel Aviv tilbyr en fantastisk kombinasjon av strandby, kultur, kulinariske opplevelser, og festligheter i et nærmest ubegrenset utvalg hele året. Man kan også reise på dagstur til Jerusalem og Dødehavet”, sier Uri Taub, som er turistattaché ved Den israelske statens turistbyrå for de nordiske og baltiske landene samt Nederland.

”Tel Aviv er virkelig en by som aldri sover. På mindre en 4,5 timer fra Norden kommer man til den avslappende og energiske strandbyen. Tel Aviv som har en 13 km lang, hvit sandstrand, 300 soldager på ett år og en levende middelhavsatmosfære er et perfekt reisemål for folk som er bosatt i Norden. Tel Aviv er også kjent for sitt liberale kulturliv, dynamiske underholdningsliv, og byen har et natteliv som kan sammenlignes med verdensmetropolene”, skriver Boarding.no.

Totalt 705.000 turister besøkte Israel i første kvartal 2014. Det er en økning på 17 prosent i forhold til samme periode i 2013. Dette er den største økningen noensinne, ifølge Boarding.no. Fra Norden økte antallet turister til Israel i samme periode med 18 prosent, noe som vil si at antall reisende var 36.500.