"Paris on the Water," en film laget av den israelske filmstudenten Hadas Ayalon i forbindelse med hans mastergrad, er en av tre vinnere i den store internasjonale filmkonkurransen "Academy of Motion Picture Arts and Sciences ' 41. Student Academy Award", gjerne kalt "en Oscar-konkurranse for filmstudenter". Den 27 minutters lange filmen forteller historien om Batya (spilt av Miriam Zohar) , en tidligere berømt skuespiller som etter år med frustrasjon får en mulighet til å gå tilbake til skjermen, skriver Israel Hayom. En uventet hendelse på audition-dagen tvinger henne til å forholde seg til sin mann (Ilan Dar) og hennes prioriteringer. Prisutdelingen er planlagt å finne sted i Los Angeles 7. juni . Akademiet vil invitere vinnerne i hver kategori til å delta på en uke med seminarer, møter og arrangementer  Under seremonien vil Ayalons film bli kåret til gull, sølv eller bronse-vinner i sin kategori. "Paris on the Water" vil ha premiere i Israel i juni  på Tel Aviv International Student Film Festival .yasno-product.com.ua/yasno-product.com.ua

Israel_studentfilm“Paris on the Water,” en film laget av den israelske filmstudenten Hadas Ayalon i forbindelse med hans mastergrad, er en av tre vinnere i den store internasjonale filmkonkurransen “Academy of Motion Picture Arts and Sciences ‘ 41. Student Academy Award”, gjerne kalt “en Oscar-konkurranse for filmstudenter”. Den 27 minutters lange filmen forteller historien om Batya (spilt av Miriam Zohar) , en tidligere berømt skuespiller som etter år med frustrasjon får en mulighet til å gå tilbake til skjermen, skriver Israel Hayom.

En uventet hendelse på audition-dagen tvinger henne til å forholde seg til sin mann (Ilan Dar) og hennes prioriteringer.

Prisutdelingen er planlagt å finne sted i Los Angeles 7. juni . Akademiet vil invitere vinnerne i hver kategori til å delta på en uke med seminarer, møter og arrangementer  Under seremonien vil Ayalons film bli kåret til gull, sølv eller bronse-vinner i sin kategori. “Paris on the Water” vil ha premiere i Israel i juni  på Tel Aviv International Student Film Festival .