Til helgen er det valg på nytt EU-parlament. Martin Schulz er president i dagens Europaparlament og sentrum-venstresidens kandidat til å lede EU-kommisjonen. Han har ingen intensjoner om å boikotte Israel, sier han til European Jewish Press.   "For meg som er tysk er det helt utenkelig og uakseptabelt å boikotte israelske produkter. Jeg har gjort det klart ved flere anledninger, blant annet under mitt siste besøk i Israel, at jeg er motstander boikott," sier han. Martin Schulz er kandidat for gruppen "Progressive Alliance of Socialists and Democrats" til å overta etter Jose Manuel Barroso som leder for EU-kommisjonen, gjerne kalt EUs regjering. "Når en endelig fredsavtale vil bli inngått mellom Israel og  palestinerne vil EU gi en enestående støtte i form av finansiering og menneskelige ressurser," lover han. "En avtale mellom EUs utenriksministere fra desember i fjor vil gi både Israel og en fremtidig palestinsk stat lettere tilgang til det europeiske markedet, vil lette handel og investeringer, vil styrke det kulturelle og vitenskapelige utvekslingen, og vil føre til et tettere samarbeid på området sikkerhet,'' sier Martin Schulz til European jewish Press.www.dmi.com.ua/интернет магазин матрасов

Martin_ SchulzTil helgen er det valg på nytt EU-parlament. Martin Schulz er president i dagens Europaparlament og sentrum-venstresidens kandidat til å lede EU-kommisjonen. Han har ingen intensjoner om å boikotte Israel, sier han til European Jewish Press.   “For meg som er tysk er det helt utenkelig og uakseptabelt å boikotte israelske produkter. Jeg har gjort det klart ved flere anledninger, blant annet under mitt siste besøk i Israel, at jeg er motstander boikott,” sier han. Martin Schulz er kandidat for gruppen “Progressive Alliance of Socialists and Democrats” til å overta etter Jose Manuel Barroso som leder for EU-kommisjonen, gjerne kalt EUs regjering.

“Når en endelig fredsavtale vil bli inngått mellom Israel og  palestinerne vil EU gi en enestående støtte i form av finansiering og menneskelige ressurser,” lover han.

“En avtale mellom EUs utenriksministere fra desember i fjor vil gi både Israel og en fremtidig palestinsk stat lettere tilgang til det europeiske markedet, vil lette handel og investeringer, vil styrke det kulturelle og vitenskapelige utvekslingen, og vil føre til et tettere samarbeid på området sikkerhet,” sier Martin Schulz til European jewish Press.