"Tel Aviv er en kul og kosmopolitisk kystby som helt målbandt alle mine forventninger." Slik beskrive den engelske avisen Daily Mirror den israelske storbyen i en artikkel i forbindelse med åpningen av Ryanair sine nye ruter fra Gatwick Airport til Ben-Gurion International Airport forrige måned. "Det var en glede å prøve flyselskapets første flight fra Gatwick til Middelhavskystbyen Tel Aviv i Israel forrige måned," skriver avisens journalist Trevor Davies. Han trekker fra byens spesielle atmosfære, kultur og uteliv, de rene sandstrendene og den gamle havnebyen Jaffa i den sørlige enden av byen, der han spesielt trekker frem de mange kulinariske tilbudene. "Du vil finne Tel Aviv veldig avslappet og uformell" skriver han . "Med sin unike kosmopolitiske blanding av tradisjon og mennesker  er byen en fascinerende og tankevekkende." httpv://www.youtube.com/watch?v=TTgBlSBs5M05balov.com.ua/купить матрасы

Tel_Aviv3“Tel Aviv er en kul og kosmopolitisk kystby som helt målbandt alle mine forventninger.” Slik beskrive den engelske avisen Daily Mirror den israelske storbyen i en artikkel i forbindelse med åpningen av Ryanair sine nye ruter fra Gatwick Airport til Ben-Gurion International Airport forrige måned. “Det var en glede å prøve flyselskapets første flight fra Gatwick til Middelhavskystbyen Tel Aviv i Israel forrige måned,” skriver avisens journalist Trevor Davies.

Han trekker fra byens spesielle atmosfære, kultur og uteliv, de rene sandstrendene og den gamle havnebyen Jaffa i den sørlige enden av byen, der han spesielt trekker frem de mange kulinariske tilbudene. “Du vil finne Tel Aviv veldig avslappet og uformell” skriver han . “Med sin unike kosmopolitiske blanding av tradisjon og mennesker  er byen en fascinerende og tankevekkende.”