En av verdens mest kjente TV-verter, Jay Leno, er på vei til Israel. Der skal han motta the Genesis Prize som gis til fremragende enkeltpersoner som "legemliggjør karakteren av det jødiske folk og verdier og staten Israel", skriver Israel National News. "Prisen er tidligere utdelt til blant annet New Yorks tidligere borgermester Michael Bloomberg og statsminister Benjamin Netanyahu. De vil nok bli gjenstand for noen av hans vitser under besøket, sier han. Seremonien vil bli avholdt den 22. mai på Jerusalem Theater, og vil bli fulgt av over 400 internasjonale myndighetspersoner, inkludert Nobelprisvinnere , filantroper og næringslivsledere. Blant de som vil opptre er den verdenskjente pianisten Evgeny Kissin som ble en israelsk statsborger i fjor, skriver avisen. Jay Leno sier at han ser på seg selv som pro-israelsk og pro-jødisk, melder Fox News. Dette vil bli Lenos første besøk i Israel, og han sier at han ikke har noe problem med å reise dit, til tross for stadig høyere rop fra palestinsk-arabiske aktivister om å boikotte den jødiske staten, skriver Israel National News. "Det er en stor ære. Det er et flott land. Det er et stort folk ," sier han, og legger til at selv om han ser begge sider av den israelsk- arabiske konflikten, mener han selv å være "svært pro - jødisk og  veldig pro-israelsk." "På et tidspunkt i livet ditt må du liksom ta parti. Jeg pleier å ta parti med de jødiske synspunktene på mange ting, spesielt saker som dette. Jeg innser hvor viktig Israel er, " sier Leno til Fox News.13.ua/матрасы цены

Jay_LenoEn av verdens mest kjente TV-verter, Jay Leno, er på vei til Israel. Der skal han motta the Genesis Prize som gis til fremragende enkeltpersoner som “legemliggjør karakteren av det jødiske folk og verdier og staten Israel”, skriver Israel National News. “Prisen er tidligere utdelt til blant annet New Yorks tidligere borgermester Michael Bloomberg og statsminister Benjamin Netanyahu. De vil nok bli gjenstand for noen av hans vitser under besøket, sier han.

Seremonien vil bli avholdt den 22. mai på Jerusalem Theater, og vil bli fulgt av over 400 internasjonale myndighetspersoner, inkludert Nobelprisvinnere , filantroper og næringslivsledere. Blant de som vil opptre er den verdenskjente pianisten Evgeny Kissin som ble en israelsk statsborger i fjor, skriver avisen.

Jay Leno sier at han ser på seg selv som pro-israelsk og pro-jødisk, melder Fox News. Dette vil bli Lenos første besøk i Israel, og han sier at han ikke har noe problem med å reise dit, til tross for stadig høyere rop fra palestinsk-arabiske aktivister om å boikotte den jødiske staten, skriver Israel National News.

“Det er en stor ære. Det er et flott land. Det er et stort folk ,” sier han, og legger til at selv om han ser begge sider av den israelsk- arabiske konflikten, mener han selv å være “svært pro – jødisk og  veldig pro-israelsk.” “På et tidspunkt i livet ditt må du liksom ta parti. Jeg pleier å ta parti med de jødiske synspunktene på mange ting, spesielt saker som dette. Jeg innser hvor viktig Israel er, ” sier Leno til Fox News.