Det Israelske finansdepartementet, ledet av Naftali Bennett, vil åpne flere handelskontor i Asia, Afrika og Sør-Amerika, i følge direktøren for Foreign Trade Administration, Ohad Cohen, skriver Den Kristne Ambassaden i Jerusalem med The Algemeiner som kilde. I et intervju med den israelske avisen Globes sier Cohen at utbredelsen av et lands handelskontor burde følge veksten i handelsbalansen. I 2014 ble Asia den nest største handelsarenaen for Israel, bak EU, men foran USA. Prognosene for 2018 viser at Asia vil motta 24,5 % av israelsk eksport, USA 20,3 % og EU 40 % av israelsk eksport. "For seks år siden var vi på et helt annet sted i forhold til vår aktivitet i Asia," sier Cohen. "Da hadde vi to handelskontor i Kina og India, i Beijing og New Delhi. I dag har vi fem handelskontor bare i Kina, tre i India og vi har lagt til kontorer i Vietnam og i Manila har vi opprettet et kontor for å se på handelsmuligheter med Filippinene," sier han. Det er et stor land som ser ut til å få en rask vekst de kommende årene, og der vil vi være." I 2060 vil, ifølge Cohen, eksporten til India og Kina stå for minst 46 % av den globale BNP. "Det er nesten halvparten av den globale BNP konsentrert i to markeder, og vårt mål er å koble Israel med denne utvidelsen," sier Cohen. Mens Europa forblir Israels største handelspartner, har Israel stengt sine handelskontor i Østerrike, Ungarn, Finland og Sverige, og benyttet de frigjorte ressursene til å åpne kontorer i Colombia, Sør-Afrika og Kenya. Chile og Nigeria vil snart bli lagt til denne listen.13.ua/купить матрас дешево

Naftali_BennettDet Israelske finansdepartementet, ledet av Naftali Bennett, vil åpne flere handelskontor i Asia, Afrika og Sør-Amerika, i følge direktøren for Foreign Trade Administration, Ohad Cohen, skriver Den Kristne Ambassaden i Jerusalem med The Algemeiner som kilde. I et intervju med den israelske avisen Globes sier Cohen at utbredelsen av et lands handelskontor burde følge veksten i handelsbalansen. I 2014 ble Asia den nest største handelsarenaen for Israel, bak EU, men foran USA. Prognosene for 2018 viser at Asia vil motta 24,5 % av israelsk eksport, USA 20,3 % og EU 40 % av israelsk eksport.

“For seks år siden var vi på et helt annet sted i forhold til vår aktivitet i Asia,” sier Cohen. “Da hadde vi to handelskontor i Kina og India, i Beijing og New Delhi. I dag har vi fem handelskontor bare i Kina, tre i India og vi har lagt til kontorer i Vietnam og i Manila har vi opprettet et kontor for å se på handelsmuligheter med Filippinene,” sier han. Det er et stor land som ser ut til å få en rask vekst de kommende årene, og der vil vi være.”

I 2060 vil, ifølge Cohen, eksporten til India og Kina stå for minst 46 % av den globale BNP. “Det er nesten halvparten av den globale BNP konsentrert i to markeder, og vårt mål er å koble Israel med denne utvidelsen,” sier Cohen.

Mens Europa forblir Israels største handelspartner, har Israel stengt sine handelskontor i Østerrike, Ungarn, Finland og Sverige, og benyttet de frigjorte ressursene til å åpne kontorer i Colombia, Sør-Afrika og Kenya. Chile og Nigeria vil snart bli lagt til denne listen.