Kineserne strømmer til Israel. Antallet kinesiske turister som besøkte landet økte med 30 prosent i 2013, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua som  siterer det israelske turistdepartementet. Kinesiske turister brukte i gjennomsnitt 286 dollar pr. dag i Israel  (ikke inkludert suvenirer), mer enn turister fra andre land. Kinesere foretar over 100 millioner oversjøiske reiser hvert år, og Amir Halevy ser derfor et stort potensiale i turisme fra Kina. Turistdepartementets generaldirektør Amir Halevy sier til det kinesiske telegrambyrået at 30 000 mennesker kom til Israel fra Kina i fjor takket være "den raske utviklingen av de bilaterale  utvekslingene innen næringsvirksomhet, teknologi og landbruk." Han sier til Xinhua at Israel jobber med å rekruttere flere kinesiske guider, samt gi spesielle turtilbud for å få plass til og tiltrekke seg flere kinesiske besøkende. Turistdepartementets mål er få opp besøkstallet fra Kina til 40 000 i 2017 og 100 000 i 2020. For å nå dette målet arbeider Israel med kinesiske flyselskaper for å starte direkteruter til Ben Gurion flyplass, og en reform i innreisereglene for kinesiske besøkende til Israel. "Kina er en ledende destinasjon i kampanjen til det israelske turistdepartementet for fremvoksende markeder," sier den israelske turistministeren Uzi Landau til det samme telegrambyrået. "Vi vil arbeide for å øke antall turister fra Kina til Israel i løpet av de neste årene " slår han fast.кондиционеры киевматрасы киев недорого

Jerusalem2Kineserne strømmer til Israel. Antallet kinesiske turister som besøkte landet økte med 30 prosent i 2013, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua som  siterer det israelske turistdepartementet. Kinesiske turister brukte i gjennomsnitt 286 dollar pr. dag i Israel  (ikke inkludert suvenirer), mer enn turister fra andre land. Kinesere foretar over 100 millioner oversjøiske reiser hvert år, og Amir Halevy ser derfor et stort potensiale i turisme fra Kina.

Turistdepartementets generaldirektør Amir Halevy sier til det kinesiske telegrambyrået at 30 000 mennesker kom til Israel fra Kina i fjor takket være “den raske utviklingen av de bilaterale  utvekslingene innen næringsvirksomhet, teknologi og landbruk.”

Han sier til Xinhua at Israel jobber med å rekruttere flere kinesiske guider, samt gi spesielle turtilbud for å få plass til og tiltrekke seg flere kinesiske besøkende. Turistdepartementets mål er få opp besøkstallet fra Kina til 40 000 i 2017 og 100 000 i 2020.

For å nå dette målet arbeider Israel med kinesiske flyselskaper for å starte direkteruter til Ben Gurion flyplass, og en reform i innreisereglene for kinesiske besøkende til Israel.

“Kina er en ledende destinasjon i kampanjen til det israelske turistdepartementet for fremvoksende markeder,” sier den israelske turistministeren Uzi Landau til det samme telegrambyrået. “Vi vil arbeide for å øke antall turister fra Kina til Israel i løpet av de neste årene ” slår han fast.