Den amerikanske avisen USA Today omtaler bystranden i Tel Aviv som verdens beste arena for festglade strandløver, skriver miff.no. I en artikkel der USA Today presenterer verdens 15 beste steder å ha strandfest, er det stranden i Tel Aviv som troner på førsteplass. Dermed scorer strandlivet i Israel høyere enn kjente reisemål som India, Thailand, Zanzibar, Bali og Barcelona. Alle disse kommer lenger nede på listen. Stranden i Tel Aviv omtales som et sted der det stadig dukker opp nye utesteder, og der det er lett å komme i kontakt med lokale folk som kan fortelle deg hva som foregår i utelivet der og da, skriver miff.no. På plassene bak Tel Aviv kommer  Cape Town, Goa, Los Angeles og Phuket. Tel Aviv har også tidligere flere ganger blitt kåret av ulike reisemagasiner til verdens beste strandby.кондиционерыкупить матрас в киеве недорого

Israel_Tel AvivDen amerikanske avisen USA Today omtaler bystranden i Tel Aviv som verdens beste arena for festglade strandløver, skriver miff.no. I en artikkel der USA Today presenterer verdens 15 beste steder å ha strandfest, er det stranden i Tel Aviv som troner på førsteplass. Dermed scorer strandlivet i Israel høyere enn kjente reisemål som India, Thailand, Zanzibar, Bali og Barcelona. Alle disse kommer lenger nede på listen.

Stranden i Tel Aviv omtales som et sted der det stadig dukker opp nye utesteder, og der det er lett å komme i kontakt med lokale folk som kan fortelle deg hva som foregår i utelivet der og da, skriver miff.no. På plassene bak Tel Aviv kommer  Cape Town, Goa, Los Angeles og Phuket.

Tel Aviv har også tidligere flere ganger blitt kåret av ulike reisemagasiner til verdens beste strandby.