Fra neste vinter vil British Airways øke antall ukentlige flyginger mellom Tel Aviv og London fra 14 til 17. Formålet med økningen er blant annet å gi reisende fra Israel mer praktiske ankomsttider samt kortere ventetider ved flybytter, skriver Israel Hayom. Etter den nye planen vil det første morgenflyet, et Boeing 777-fly, lette fra Ben-Gurion International Airport daglig kl 19:30. På mandager, onsdager og fredager vil en andre flyavgang starte kl.10:30. Det vil også være en daglig flygning med avgang kl. 16:30. Airbus 321-fly  vil bli brukt til 10:30 og 16:30 avgangene. Fra og med denne måneden har British Airways' passasjerer på fly fra Israel  ankommer Terminal 5 på Heathrow flyplass (bide), som anses for å være en av de mest luksuriøse terminalene i verden, skriver avisen. En BA tjenestemann i Israel sier økningen i flyreiser (rundt 1000 ekstra seter) fra Tel Aviv til London skyldes en økning i etterspørselen på ruten. Ventetiden på Heathrow for innkommende passasjerer fra Israel som skal skifte til andre fly vil bli redusert betydelig på grunn av endringer i tidsplanenкондиционеркупить матрас киев недорого

HeathrowFra neste vinter vil British Airways øke antall ukentlige flyginger mellom Tel Aviv og London fra 14 til 17. Formålet med økningen er blant annet å gi reisende fra Israel mer praktiske ankomsttider samt kortere ventetider ved flybytter, skriver Israel Hayom. Etter den nye planen vil det første morgenflyet, et Boeing 777-fly, lette fra Ben-Gurion International Airport daglig kl 19:30. På mandager, onsdager og fredager vil en andre flyavgang starte kl.10:30. Det vil også være en daglig flygning med avgang kl. 16:30. Airbus 321-fly  vil bli brukt til 10:30 og 16:30 avgangene.

Fra og med denne måneden har British Airways’ passasjerer på fly fra Israel  ankommer Terminal 5 på Heathrow flyplass (bide), som anses for å være en av de mest luksuriøse terminalene i verden, skriver avisen.

En BA tjenestemann i Israel sier økningen i flyreiser (rundt 1000 ekstra seter) fra Tel Aviv til London skyldes en økning i etterspørselen på ruten. Ventetiden på Heathrow for innkommende passasjerer fra Israel som skal skifte til andre fly vil bli redusert betydelig på grunn av endringer i tidsplanen