I flere år har det vært et kjølig forhold mellom de israelske og tyrkiske lederne. Det bryr ikke israelske påsketurister seg mye om. De reiser dit det er best og billigst. "Med prisene i Tyrkia tenker man seg ikke om to ganger," sier en av tyrkiafarerne til Ynet News. Ifølge tall fra Israel Airports Authority vil 24.000 israelere fly til Antalya denne ferien, en økning på mer enn 150 % i antall passasjerer fra i fjor, og en 139 % økning i antall flyreiser. Yaniv Bahat som reiser til den tyrkiske feriebyen med sin kone og barn, og to andre familier, sier til den israelske avisen at han valgte Tyrkia rett og slett på grunn av prisen. "Vi visste ikke hvor vi skulle tilbringe påsken. Vi ønsket å dra på ferie med barna til et sted hvor vi kan hvile i stedet for å gå fottur. Min bror var i Tyrkia for flere måneder siden som en del av jobben hans, og anbefalte at vi dro dit. Prisen er den avgjørende faktoren her. I Tyrkia får du god valuta for pengene," sier han. På spørsmål om han er klar over reiserådene fra det israelske utenriksdepartementet, som nevner Tyrkia som et av de landene med en potensiell trussel for israelere, svarer han: "Sikkerhetsspørsmål er alltid avskrekkende, men til slutt er det prisen som teller. Vi vil lande i Antalya, reise rett til hotellet og tilbringe en uke der til vi kommer tilbake til Israel. Vi har ingen intensjon om å forlate hotellet for å gå fotturer". Israelske reisebyråer sier til Ynet News at israelere har vist en fornyet interesse for Tyrkia i ganske lang tid nå. Ifølge tall fra det tyrkiske statistiske sentralbyrået besøkte rundt 165 000 israelere Tyrkia i 2013, en 96 % økning fra 2012 .www.divanio.com.uaкупить матрас одесса

AntalyaI flere år har det vært et kjølig forhold mellom de israelske og tyrkiske lederne. Det bryr ikke israelske påsketurister seg mye om. De reiser dit det er best og billigst. “Med prisene i Tyrkia tenker man seg ikke om to ganger,” sier en av tyrkiafarerne til Ynet News. Ifølge tall fra Israel Airports Authority vil 24.000 israelere fly til Antalya denne ferien, en økning på mer enn 150 % i antall passasjerer fra i fjor, og en 139 % økning i antall flyreiser.

Yaniv Bahat som reiser til den tyrkiske feriebyen med sin kone og barn, og to andre familier, sier til den israelske avisen at han valgte Tyrkia rett og slett på grunn av prisen. “Vi visste ikke hvor vi skulle tilbringe påsken. Vi ønsket å dra på ferie med barna til et sted hvor vi kan hvile i stedet for å gå fottur. Min bror var i Tyrkia for flere måneder siden som en del av jobben hans, og anbefalte at vi dro dit. Prisen er den avgjørende faktoren her. I Tyrkia får du god valuta for pengene,” sier han.

På spørsmål om han er klar over reiserådene fra det israelske utenriksdepartementet, som nevner Tyrkia som et av de landene med en potensiell trussel for israelere, svarer han: “Sikkerhetsspørsmål er alltid avskrekkende, men til slutt er det prisen som teller. Vi vil lande i Antalya, reise rett til hotellet og tilbringe en uke der til vi kommer tilbake til Israel. Vi har ingen intensjon om å forlate hotellet for å gå fotturer”.

Israelske reisebyråer sier til Ynet News at israelere har vist en fornyet interesse for Tyrkia i ganske lang tid nå. Ifølge tall fra det tyrkiske statistiske sentralbyrået besøkte rundt 165 000 israelere Tyrkia i 2013, en 96 % økning fra 2012 .