I juni starter fotball-VM i Brasil. Da vil israelere ha et delansvar for sikkerheten både for lokalbefolkningen, turister og deltakere. Det israelske forsvarsentreprenørfirmaet Elbit Systems har signert en kontrakt med det brasilianske luftforsvaret om å levere et ubemannet fly  som skal brukes til sikkerhetsoppdrag under arrangementet, skriver Israel Hayom. Hermes 900 UAS vil bli levert til Brasil i løpet av to måneder, sier Elbit . Finansielle detaljer er ikke offentliggjort. Hermes 900, som vil bli utstyrt med et nytt og avansert etterretningssystem, vil bli operert av Brasils Air Force i kombinerte oppdrag med Hermes 450 -flåten som allerede er i operativ bruk, sier Elbit.диван киевдетские матрасы

Hermes900I juni starter fotball-VM i Brasil. Da vil israelere ha et delansvar for sikkerheten både for lokalbefolkningen, turister og deltakere. Det israelske forsvarsentreprenørfirmaet Elbit Systems har signert en kontrakt med det brasilianske luftforsvaret om å levere et ubemannet fly  som skal brukes til sikkerhetsoppdrag under arrangementet, skriver Israel Hayom. Hermes 900 UAS vil bli levert til Brasil i løpet av to måneder, sier Elbit . Finansielle detaljer er ikke offentliggjort.

Hermes 900, som vil bli utstyrt med et nytt og avansert etterretningssystem, vil bli operert av Brasils Air Force i kombinerte oppdrag med Hermes 450 -flåten som allerede er i operativ bruk, sier Elbit.