Professor dr. Qanta Ahmed er en amerikansk spesialist på søvnforstyrrelser. Hun er utnevnt førsteamanuensis i medisin ved State University of New York og praktiserer søvnforstyrrelsesmedisin i Garden City på Winthrop Universitetet Sleep Disorders Center hvor hun behandler ungdom og voksne i alle aldre. Dessuten er hun forfatter. Hennes første bok, In the Land of Invisible Women (Source 2008 ) forteller om hennes opplevelse da hun levde og arbeidet i kongedømmet Saudi-Arabia. Den er publisert i 13 land. Hun har besøkt det israelske teknologiuniversitetet Technion, og gir her uttrykk for sine meninger om universitetet og den amerikanske "Boikott Israel"-bevegelsens ønsker om å boikotte vitenskapelig samarbeid med Israel: httpv://www.youtube.com/watch?v=m9_hc-DFHpoдиван купить киевдетский матрас цена

AhmedProfessor dr. Qanta Ahmed er en amerikansk spesialist på søvnforstyrrelser. Hun er utnevnt førsteamanuensis i medisin ved State University of New York og praktiserer søvnforstyrrelsesmedisin i Garden City på Winthrop Universitetet Sleep Disorders Center hvor hun behandler ungdom og voksne i alle aldre. Dessuten er hun forfatter. Hennes første bok, In the Land of Invisible Women (Source 2008 ) forteller om hennes opplevelse da hun levde og arbeidet i kongedømmet Saudi-Arabia. Den er publisert i 13 land. Hun har besøkt det israelske teknologiuniversitetet Technion, og gir her uttrykk for sine meninger om universitetet og den amerikanske “Boikott Israel”-bevegelsens ønsker om å boikotte vitenskapelig samarbeid med Israel: