Den verdenskjente skuespilleren Scarlett Johansson angrer ikke på at hun reklamerte for det israelske firmaet  Sodastream, noe hun har fått kritikk for fordi det israelske firmaet er plassert i et område som Israels motstandere mener er okkupert av Israel. Scarlett Johansson var tidligere "ambassadør" for veldedighetsorganisasjonen Oxfam, som prøvde å presse henne fra å avslutte samarbeidet med det israelske firmaet som gir mange jobber til palestinerne. Hun svarte med å si opp avtalen med Oxfam. "Jeg står ved den beslutningen," sier skuespilleren til den britiske avisen The Observer. "Jeg var klar over plasseringen til den aktuelle fabrikken før jeg undertegnet avtalen med dem, og det fortoner seg fremdeles ikke som et problem," sier hun. Da den amerikanske skuespilleren tok sin beslutning ble hun rost av den kjente kanadiske TV-verten Michael Coren. Canadas arbeidsminister reagerte også positivt på skuespillerinnenes takling av problemet. Han skyndte seg til nærmeste butikk for å kjøpe SodaStream.  купить диван в киевематрас детский цена

Scarlett_JohanssonDen verdenskjente skuespilleren Scarlett Johansson angrer ikke på at hun reklamerte for det israelske firmaet  Sodastream, noe hun har fått kritikk for fordi det israelske firmaet er plassert i et område som Israels motstandere mener er okkupert av Israel. Scarlett Johansson var tidligere “ambassadør” for veldedighetsorganisasjonen Oxfam, som prøvde å presse henne fra å avslutte samarbeidet med det israelske firmaet som gir mange jobber til palestinerne. Hun svarte med å si opp avtalen med Oxfam.

“Jeg står ved den beslutningen,” sier skuespilleren til den britiske avisen The Observer. “Jeg var klar over plasseringen til den aktuelle fabrikken før jeg undertegnet avtalen med dem, og det fortoner seg fremdeles ikke som et problem,” sier hun.

Da den amerikanske skuespilleren tok sin beslutning ble hun rost av den kjente kanadiske TV-verten Michael Coren. Canadas arbeidsminister reagerte også positivt på skuespillerinnenes takling av problemet. Han skyndte seg til nærmeste butikk for å kjøpe SodaStream.