I påsken lanserer Norwegian en ny direkterute fra København til Tel Aviv. Fra 4. mai blir det forbindelse tre ganger i uken. Antall reiser fra Norden til Israel økte 5 prosent i 2013, skriver miff.no som siterer Travel News som skriver at reiselystne dansker og svenske fra den sørlige delen av Sverige snart kan reise med Norwegians direktefly fra København til den trendy storbyen Tel Aviv. Også reiselystne nordmenn kan selvsagt benytte den nye Norwegian-ruten til Israel, men tidlig avgang fra Kastrup (kl. 06.05) vil sannsynligvis kreve overnatting i Danmark på vei nedover, skriver miff.no. Fra før har Norwegian direkterute til Israel fra Stockholm. Den nye ruten fra København vil bli trafikkert to ganger i uken fra 11. april, og tre ganger i uken fra 4. mai. "Antall nordiske turister til Israel øker med flere prosent hvert år, bare det siste året reiste 85.500 mennesker i Norden til Israel, noe som tilsvarer en økning på 5 prosent fra 2012", sier Erika Samuelsson, PR-ansvarlig for Israels turistbyrå for de nordiske og baltiske landene til Travel News. På Norwegians nettside finner MIFF en tur-retur billett København-Tel Aviv i påsken til kun 1.900 kroner. Billetten har avreise fra Kastrup kl. 06.05 fredag 11. april med retur fra Ben Gurion flyplass kl. 12.30 fredag 18. april. Også SAS har direktefly til Israel fra Stockholm og København.угловой диван киевgermanhouse.com.ua/

Norwegian2I påsken lanserer Norwegian en ny direkterute fra København til Tel Aviv. Fra 4. mai blir det forbindelse tre ganger i uken. Antall reiser fra Norden til Israel økte 5 prosent i 2013, skriver miff.no som siterer Travel News som skriver at reiselystne dansker og svenske fra den sørlige delen av Sverige snart kan reise med Norwegians direktefly fra København til den trendy storbyen Tel Aviv. Også reiselystne nordmenn kan selvsagt benytte den nye Norwegian-ruten til Israel, men tidlig avgang fra Kastrup (kl. 06.05) vil sannsynligvis kreve overnatting i Danmark på vei nedover, skriver miff.no.

Fra før har Norwegian direkterute til Israel fra Stockholm.

Den nye ruten fra København vil bli trafikkert to ganger i uken fra 11. april, og tre ganger i uken fra 4. mai.

“Antall nordiske turister til Israel øker med flere prosent hvert år, bare det siste året reiste 85.500 mennesker i Norden til Israel, noe som tilsvarer en økning på 5 prosent fra 2012”, sier Erika Samuelsson, PR-ansvarlig for Israels turistbyrå for de nordiske og baltiske landene til Travel News.

På Norwegians nettside finner MIFF en tur-retur billett København-Tel Aviv i påsken til kun 1.900 kroner. Billetten har avreise fra Kastrup kl. 06.05 fredag 11. april med retur fra Ben Gurion flyplass kl. 12.30 fredag 18. april.

Også SAS har direktefly til Israel fra Stockholm og København.