Times Higher Education, et ukentlig næringslivsmagasin basert i London og sponset av Thompson Reuters, har rangert Technion-Israel Institute of Technology som ett av verdens 100 mest prestisjetunge universiteter. Universitetet i Haifa, som har inngått et samarbeid med universitetet i Stavanger, er plassert som nummer 91 på listen. Det er ingen liten bragd. Magasinet har nelig undersøkt hele 10536 akademiske læresteder i 133 land, for deretter å foreta en subjektiv vurdering blant annet basert på ekspertuttalelser fra erfarne forskere fra hele verden, skriver Israel Hayom. I oktober i fjor offentliggjorde det samme magasinet en annen årlig ranking, World University Rankings, som ikke i samme grad var vurdert på subjektivt omdømme, men på indikatorer som undervisning, forskning, kunnskapsoverføring og internasjonalt perspektiv. På denne listen ble Technion plassert i gruppen fra 201 til 225, og ble slått av det hebraiske universitetet i Jerusalem som ble rangert som nummer 191 og Tel Aviv University på 199.plass. Ikke heller noe dårlig resultat. httpv://www.youtube.com/watch?v=quyAocor4NEдиван угловой киевgermanhouse.com.ua

TechnionTimes Higher Education, et ukentlig næringslivsmagasin basert i London og sponset av Thompson Reuters, har rangert Technion-Israel Institute of Technology som ett av verdens 100 mest prestisjetunge universiteter. Universitetet i Haifa, som har inngått et samarbeid med universitetet i Stavanger, er plassert som nummer 91 på listen. Det er ingen liten bragd. Magasinet har nelig undersøkt hele 10536 akademiske læresteder i 133 land, for deretter å foreta en subjektiv vurdering blant annet basert på ekspertuttalelser fra erfarne forskere fra hele verden, skriver Israel Hayom.

I oktober i fjor offentliggjorde det samme magasinet en annen årlig ranking, World University Rankings, som ikke i samme grad var vurdert på subjektivt omdømme, men på indikatorer som undervisning, forskning, kunnskapsoverføring og internasjonalt perspektiv. På denne listen ble Technion plassert i gruppen fra 201 til 225, og ble slått av det hebraiske universitetet i Jerusalem som ble rangert som nummer 191 og Tel Aviv University på 199.plass. Ikke heller noe dårlig resultat.