Over tre fjerdedeler av israelerne mener at de siste årene har vist positive endringer for Negev-ørkenregionen i form av utvikling, konstruksjon og transport, viser en fersk undersøkelse gjengitt i den israelske avisen Israel Hayom. Ifølge undersøkelsen mener 67 prosent av respondentene at boliger i Negev vil bli satt pris på og 62% mener at det er verdt å investere i regionen. Videre, 43% av deltakerne i undersøkelsen sier Negev tilbyr forretningsmuligheter. Undersøkelsen ble utført av markedsundersøkelsesfirmaet Meida Shivuki CI i forkant av den sjette årlige Negev-konferansen, som er finner sted i Sderot i disse dager.угловой диван купитьgermanhouse.com.ua

NegevOver tre fjerdedeler av israelerne mener at de siste årene har vist positive endringer for Negev-ørkenregionen i form av utvikling, konstruksjon og transport, viser en fersk undersøkelse gjengitt i den israelske avisen Israel Hayom. Ifølge undersøkelsen mener 67 prosent av respondentene at boliger i Negev vil bli satt pris på og 62% mener at det er verdt å investere i regionen. Videre, 43% av deltakerne i undersøkelsen sier Negev tilbyr forretningsmuligheter.

Undersøkelsen ble utført av markedsundersøkelsesfirmaet Meida Shivuki CI i forkant av den sjette årlige Negev-konferansen, som er finner sted i Sderot i disse dager.